Final’in düzey belirleme sınavı 7-8 Ocak’ta;

Final’in düzey belirleme sınavı 7-8 Ocak’ta

Kastamonu’da faaliyet gösteren Final Dershanesi, 7-8 Ocak 2023 tarihlerinden düzey belirleme sınavı yapacak. 2004 yılından bu yana Kastamonu’da eğitim ve öğretim veren Final Eğitim Kurumları, 2023-2024 yılı hazırlıklarını tamamlayarak çalışmalarına start verdi....

Final Eğitim Kurumları, çalışmalarının ilk ayağı olan düzey belirleme sınav tarihini 7-8 Ocak olarak belirleyerek, kurumun kurs hizmeti için bu sınavın tüm kademelerde yapılacağını açıkladı. Yetkililer, düzey belirleme sınavının 4. sınıftan başlayarak 11. sınıfa kadar uygulanıp belirli indirim kalemlerinden öğrencilerin faydalanabileceğini kaydetti.

Öte yandan, sınava katılmak isteyen öğrencilerin başvuru yapabilmesi için eğitim binasına şahsen başvurması isteniyor. Şahsen başvuramayacak durumda olanlar ya da uzakta ikamet edenler, kurumun telefonlarını arayarak ya da online şekilde sınava başvuruda bulunabilecek.

Yapılan açıklamada Kastamonu Final Eğitim Kurumlarının, düzey belirleme sınavı için öğrencileri beklediğini ifade ederek; “Hiçbir başarı tesadüf değildir” denildi. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum