Nida Sinsi, asaleten atandı;

Nida Sinsi, asaleten atandı

15 Ocak 2013 tarihinde Kastamonu İl Özel İdaresi’nden Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlayan Nida Sinsi, yaklaşık 6 aydır vekaleten yürüttüğü Genel Sekreterlik görevine asaleten atandı....

11 Ağustos 2021’de Batı Karadeniz genelinde yaşanan sel felaketinin ardından Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirilen Selçuk Aslan’ın daha sonra İçişleri Bakanlığı emrine atanması sonrası Nida Sinsi, Genel Sekreterliğe vekaleten atanmıştı.

Sinsi, 5 Aralık 2022 tarihli İçişleri Bakanlığı oluru ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak asaleten atandı.

NİDA SİNSİ KİMDİR?

Genel Sekreter Nida Sinsi; 1974 yılında Kastamonu’da doğdu. Gazipaşa İlkokulu, Merkez Ortaokulu ve Abdurrahmanpaşa Lisesi’nde tamamladığı ilk ve orta öğreniminden sonra, 1996 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 1998 yılında Köy Hizmetleri 13. Bölge Müdürlüğü'nde Ziraat Mühendisi olarak başlayan iş hayatına Kastamonu İl Özel İdaresi bünyesinde Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünde devam etti. Sinsi, 2007 yılından itibaren KÖYDES İzleme Bürosu ve 2010 yılından itibaren Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görev aldı.

Çeşitli kısım müdürlükleri ile Arazi toplulaştırma projeleri başta olmak üzere sulama ve kanalizasyon projelerinde görev alan Nidan Sinsi, ayrıca çeşitli AB hibe projelerini hazırlamış ve uygulanmasına katkıda bulundu. 2013 yılı itibariyle İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan Nida Sinsi, 5 Aralık itibari ile de Genel Sekreter olarak asaleten atandı. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum