Ankara’da Eğitimde En Gelişmiş Kolejlerinden Kerem Aygün Koleji;

Ankara’da Eğitimde En Gelişmiş Kolejlerinden Kerem Aygün Koleji

Ankara'nın gelişmiş eğitim yapısı ve eğitim kurumları da bu amaçlar doğrultusunda eğitim çalışmaları yürütmektedir....


 Yapılan eğitim çalışmalarına bağlı olarak birçok eğitim kurumu açılmış ve eğitim başarılarıyla kendini kanıtlayan Ankara kolejleri, topluma gelecek vadeden bireyleri en yüksek eğitim donanımıyla yetiştirmektedir. Kurumsal yönetim ve idari kadrodaki tüm öğretmenlerin koordineli çalışması ve eğitime dahil olmaları Kerem Aygün Koleji’ne başarıyı getirmiştir.

Kerem Aygün Koleji, Ankara özel okullar olarak, spor salonu, konferans salonu, yüzme havuzu, revir, fen laboratuvarları, teknoloji laboratuvarları, kapalı oyunalanları, yemek hanesi, robotik ve kodlama sınıfları ile toplam 7000 m² kapalı alana ve 2000 m² bahçeye sahip büyük bir kampüsten oluşmaktadır. Bina, sınıflar ve kullanılan teknolojik malzemeler öğrencilerin konforu düşünülerek kusursuz bir şekilde yapılmıştır. Ancak eğitimde en önemli unsur eğitimi verecek olan öğretmenlerdir. Çünkü başarıya ulaşmada en önemli etken, elindeki iyi ya da kötü tüm imkanları öğrenciler için kolaylaştırıcı olarak en iyi düzeyde kullanan öğretmenlerdir. Bu durum öğretmenlerimizin öğrenme güçlüğü çeken öğrencilerimiz için ayrı bir program oluşturmalarında avantaj sağlamaktadır.

Özellikle derslerin gerekli geri bildirimler verilerek tekrarlanması, öğrencilere eğitimi sevdirecek faaliyetler yürüten rehber öğretmen ekibin kolaylaştırıcı faaliyetleri ile eğitimin desteklenmesi Kerem Aygün Koleji’nin farkını ortaya koymaktadır. Eğitimde markalaşmak ve eğitimin markalı adresi olma konusunda en iddialı olan kurumumuzda siz değerli öğrencilerimizin hedef ve hayallerine ulaşmaları için buradayız diyoruz.

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum