Okumuş: İlk yarıyı lider kapatmayı planlıyoruz;

Okumuş: İlk yarıyı lider kapatmayı planlıyoruz

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Kastamonu İl Özel İdaresi KHS’nin Teknik Direktör Mesut Okumuş, Çilimli Belediyespor müsabakası hakkında değerlendirmelerde bulundu....

Okumuş açıklamasında, “Moral motivasyonumuz yerindeydi. Daha önceki haftada uzatma dakikalarında son anlarında yediğimiz gol sonrası gelen beraberlikle ilgili olarak ‘Bir puandan daha fazlasını aldık’ demiştim. Çok iyi dersler çıkardığımız bu beraberliğin akabinde Çilimli Belediyespor maçına iyi hazırlandık. Ligin iddialı takımlarından biriyle karşılaştık. Futbol anlamında her iki takımın da sahaya güzel şeyler yansıttığı bir karşılaşma oldu. İlk yarı aradığımız golü bularak soyunma odasına önde girdik. İkinci yarıda ister istemez skoru koruma çabası içinde ve kontra atak futboluna dönüştü oyun. Kontrataktan bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik, maçı koparamadık, her zamanki gibi. Şanssız yediğimiz bir golle 1-1 oldu. 11 haftadır yanımızda olmayan şans bu hafta yanımızdaydı ve 90+’larda attığımız golle maçı kazandık” ifadelerine yer verdi.

Mesut Okumuş, ilk yarı lider kapatmayı planladıklarını dile getirerek, “Oyuncularımı kutluyorum. Ekibimde olan Ersel ve Burak hocalarıma ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum. Takımın maça hazırlanmasında en büyük katkı bu iki hocamızındır. Güzel bir ekip ve ekip anlayışıyla doğruları yaparak ilerliyoruz. İlk devreyi lider kapatmayı planlıyoruz. Şu anda lider Karabük iki zorlu müsabaka oynayacak. Bu iki maçtan birinde takılmalarını umuyoruz. Biz bu haftayı BAY geçeceğiz, hükmen 3 puan alacağız. Son hafta da kazandığımız takdirde ilk yarıyı lider kapatmayı planlıyoruz” dedi.


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum