Kabine bugün toplanıyor;

Kabine bugün toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabinede masaya yatırılacak gündem maddeleri arasında 2023 yılında uygulanacak asgari ücretin miktarı da görüşülecek. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi önemli konu başlıkları altında Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Saat 14.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlaması beklenen toplantıda asgari ücretin yanı sıra Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusu ve sözleşmeli personellere kadro meselesi de görüşülecek....

Erdoğan'ın asgari ücret konusunda ilgili bakanlardan görüş alması bekleniyor. Cumhurbaşkanı'nın geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da anlaşılan rakamın üzerinde bir rakam söyleyerek asgari ücret görüşmelerine müdahil olabileceği düşünülüyor.

İKİNCİ TOPLANTI ÇARŞAMBA GÜNÜ

Asgari ücret konusunda tüm gözler ise ikinci toplantıya çevrildi. 7 milyon vatandaşı doğrudan ilgilendiren asgari ücretin belirleneceği toplantının ikinci ayağı 14 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Bu toplantıda önemli bir ilerleme kaydedilmesi bekleniyor ancak asgari ücretle ilgili beklenen açıklamanın son toplantıdan sonra yapılması bekleniyor. (CNGHaber)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum