‘Bir adım arkasında en büyük destekçisiyiz’;

‘Bir adım arkasında en büyük destekçisiyiz’

İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nın 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olağan genel kurulu öncesi mevcut Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı’nın yanı sıra, geçtiğimiz günlerde Tuncay Özkan da adaylığını açıklamıştı....

Kongreye bir hafta kala mevcut Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, yaptıkları ortak açıklamada, Merkez İlçe Başkanı Salih Samancı’ya destek verdiklerini ifade etti. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İYİ Parti Kastamonu Merkez İlçe Teşkilatı olarak partimizin Kastamonu’daki kararlı mücadelesine ve Türkiye genelindeki yükselişine omuz vermekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Gece-gündüz Genel Başkanımız Meral Akşener’in mücadelesine destek vermek bizim için bir onurdur. Partimizin 1 Mart 2022 tarihinde sayın Ahmet Katar’ın il başkanı olmasından sonra gösterilen kararlı mücadele ile Kastamonu’da çok iyi bir konuma geldiğini herkes görmektedir. Ama ne yazık ki bu süreçten sonra Kastamonu’da büyük bir ivme yakalanması bazı şer odaklarını rahatsız etmiştir. Bu rahatsızlıklarının sebebi Kastamonu Merkez İlçe’de üye kayıt sayısını 3 katına çıkarmamızdan kaynaklanmaktadır. Bu rahatsızlıkları partimizi İl Başkanımız Ahmet Katar ve İlçe Başkanımız Salih Samancı’nın her platformda en iyi şekilde temsil etmesinden kaynaklanmaktadır. Bu rahatsızlıkları ortaya konulan başarıların kendi dönemlerindeki başarısızlıkları ortaya çıkarmasından kaynaklanmaktadır.”

“BİR GRUP AZINLIĞIN PARTİMİZ İÇİNDE SÖZ SAHİBİ OLMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

“İktidar yolculuğumuzda ne kadar isabetli bir yolculuk içinde olduğumuzu aziz Kastamonulu hemşerilerimiz takdir etmektedir. Gittiğimiz her ortamda, her siyasi faaliyette büyük bir teveccüh görmekte, milletimizin partimizin iktidarı için sabırsızlandığını gözlemlemekteyiz. İYİ Partili gibi görünen ama geçtiğimiz dönemde ortaya konan tüm başarılara köstek olma gayretinden olan birtakım kişiler ve arkasındaki kirli güçler iyi bilsinler ki; İYİ Parti Kastamonu’da en iyi şekilde temsil edilmektedir. Başarı elbette kıskanılır. Ama bu kıskançlık, kişisel çıkar, kin ve nefretler ile partimize zarar verme noktasına geldiğinde biz tüm bunların karşısında çelik bir el gibi durmayı da karşı koymayı da çok iyi biliriz. Çünkü biz şahsi çıkar ve beklentilerle hareket etmeyen, Kastamonu’nun geleceğini, Türkiye’nin aydınlık yarınlarını İYİ Parti’nin iktidarında gören bir grubuz. Bu tür yaklaşımlar içinde olan bir grup azınlığın partimiz içinde söz sahibi olmasına asla izin vermeyeceğiz. Biz ayrıştırmayan birleştiren; kin ve nefretle değil sevgi ve adaletle yol yürüyen bir yönetim olma gayreti içinde olduk. Bu bağlamda yeni dönemde de umudumuz ve heyecanımız bakidir. Bilinmesini isteriz ki 18 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecek Merkez İlçe Kongresinde mevcut İlçe Başkanımız Salih Samancı’nın bir adım arkasında en büyük destekçisiyiz. İl Başkanımız sayın Ahmet Katar’la birlikte il kongremizde ve milletvekilliği seçimlerinde büyük başarılara imza atacağımızdan en ufak şüphemiz yoktur.” (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum