KUZKA Yönetim Kurulu Kastamonu’da toplandı;

KUZKA Yönetim Kurulu Kastamonu’da toplandı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kastamonu’da gerçekleştirildi....

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına, Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Kastamonu TSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç katıldı.

Toplantıda Genel Sekreter Serkan Genç, ajans faaliyetleri ve Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı’na ilişkin yönetim kuruluna bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Ardından toplantı, Ajansın 2023 Yılı Çalışma Programı ve Bütçesi, 2023 Yılı İnsan Kaynakları Raporu ve Eğitim Planı, 2022 Yılı Sayıştay, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Denetim Raporları’nın görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi. (Bülten)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum