Tuncay Özkan, İYİ Parti Merkez İlçe’ye adaylığı açıkladı;

Tuncay Özkan, İYİ Parti Merkez İlçe’ye adaylığı açıkladı

Atabey Konağı’nda düzenlenen basın toplantısıyla Tuncay Özkan, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Burada açıklamalarda bulunan Özkan; "Merkez İlçe Başkanlık adaylığımı burada ilan ediyorum. Toplumu ayrıştıranların değil, birleştirenlerin, gerginliğin değil, huzurun, kavganın değil, barışın olduğu bir Türkiye’de güzellikler içinde yaşamayı temenni ederim. Sizlerle daha iyi ve güçlü olacağız" ifadelerine yer verdi....

Basın toplantısına İYİ Parti Kurucu İl Başkanı İlhan Engin, eski İl Başkanı Mehmet Çıvgın da katıldı. Atabey Konağı’nda düzenlenen toplantıda adaylığını açıklayan Tuncay Özkan sözlerine kendisini tanıtarak başladı. 1978 Hatay doğumlu olduğunu ve Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduğunu belirten Özkan, devamında şu sözlere yer verdi; "2010 yılından beri Kastamonu’da yaşamaktayım. Tapu, kadastro, inşaat işleri, arazi yatırım uzmanı ve bilirkişi olarak Kastamonulu hemşehrilerime hizmete devam etmekteyim. Sözlerimin başında Kastamonu Merkez İlçe Teşkilatımızda görev almak isteyen tüm yol arkadaşlarımı kutluyor, kendilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum."

"SİZLERLE DAHA İYİ VE GÜÇLÜ OLACAĞIZ"

İYİ Parti’nin Türkiye’nin dört bir yanında çok hızlı bir şekilde teşkilatlandığını söyleyen Özkan; “Daha önce hiçbir siyasi parti bu kadar hızlı bunu gerçekleştirmemişti. Türkiye’mizin birinci partisi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Genel Başkanımız Meral Akşener'e Kastamonu’dan selamlarımı iletiyorum. Partimizin değerli kurucu il başkanlarımız Mehmet Çıvgın, İlhan Engin, değerli yol arkadaşlarıma, Muharrem ağabeyime ve sevgili eşim Emine Özkan’a desteklerinden dolayı özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah oluşturacağımız bu güzel kadroyla beraber Kastamonu’da çok iyi sonuçlar alacağımıza gönülden inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum. Merkez İlçe Başkanlık adaylığımı ilan ediyorum. Toplumu ayrıştıranların değil, birleştirenlerin, gerginliğin değil, huzurun, kavganın değil, barışın olduğu bir Türkiye’de güzellikler içinde yaşamayı temenni ederim. Sizlerle daha iyi ve güçlü olacağız” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti eski İl Başkanı Mehmet Çıvgın ise; “Bu partiyi kuranlar burada. Genç arkadaşlarımıza destek vererek, başaracağımıza inanıyorum. Sessiz çoğunluğun sesi olacağımıza inanıyorum” diyerek, Tuncay Özkan’a adaylığında desteklerini sundu.

ENGİN: "20 YILLIK İKTİDARI ELLERİNDEN ALMAYA TALİBİZ"

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı İlhan Engin de; “Her Türkiye için dediğimiz için İYİ Parti’deyiz. İYİ Parti Türkiye’nin tek umudu olduğu için İYİ Parti’deyiz. Partimiz kuruluşundan kısa bir süre sonra, Türkiye siyasetinde ender rastlanan bir gelişme gösterdi. Bu gelişme her geçen gün ilerleyerek devam ediyor. Ben Tuncay beyi kutluyorum. Böyle bir göreve talip olduğu için kutluyorum. İYİ Parti Trabzon Milletvekilimize de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bu saldırılar artacak. Türkiye genelinde olduğu gibi Kastamonu’da artacak. Çünkü 20 yıllık iktidarlarını ellerinden almaya talibiz. Millette bu yönde bize müthiş bir teveccüh gösteriyor. 20 yıllık iktidarları, 20 yıldır kullandıkları ve yandaşlarına kullandırdıkları imkanlar ellerinden gideceği için hırçınlaşacaklar. Buna göğüs gereceğiz. Siyasette hareket dilini, ayrıştırma dilini, argo dili bırakıp nezaket dilini hakim kılacağız. Öncellikle bunu kendi aramızda yaşamamız ve dışarıda bunu taşımamız lazım” diyerek Tuncay Özkan’ı adaylığı için tebrik etti. (Banu Türkmenoğlu)


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum