‘Görevimin başındayım’;

‘Görevimin başındayım’

2023 yılı Haziran ayında yapılması planlanan Milletvekili Genel Seçimleri için geri sayım başladı. Geçtiğimiz gün MHP İl Başkanı Emin Çınar, İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, kendisiyle birlikte İl Başkan Yardımcısı Hasan Eyüpoğlu ve İnebolu İlçe Başkanı Engin Uzuner, milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti....

Basın mensuplarıyla bir araya geldiği değerlendirme toplantısında Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu da kendisinin aday olup olmayacağı sorusuna; "Emin Bey il başkanımızdı. Böyle bir niyeti olduğunu da biliyorduk. Hem kendisine, hem partimize hayırlı uğurlu olsun. Ben görevimin başındayım. Burada önemli olan hem Kastamonu'nun hem de partimizin menfaatleridir" ifadelerine yer verdi.

"GENEL MERKEZİMİZİN ALACAĞI HER TÜRLÜ KARAR SAYGILIYIM"

Başkan Vidinlioğlu, 2023 Genel Seçimlerine yönelik şunları kaydetti; “Ben görevimin başındayım. Bu konuda genel merkezimizin hep yanında oldum, teşkilata bağlı biriyim. Bu süreçlerden hep geçtik. Yer yer önceki dönemlerde de adaylıkla ilgili söylentiler oldu daha öncesinde de oldu, nasip bugüneymiş. Benim için önemli olan şey Kastamonu Belediyesi'nin şehrin ihtiyaçları doğrultusunda bir an önce üstüne düşen görevleri daha fazla yapması ve şehrin vizyonu ve misyonuna katkıda bulunmak. Gelecekle ilgili bir şey söylemek çok doğru değil. Zamanın ne getireceği belli olmaz. Yaşadığımız seçim sürecinde de benim adaylığım çok sürpriz bulunmuştu. Siyasetin doğasında her şey var. Genel merkezimizin alacağı her türlü karara saygılıyım. Burada önemli olan hem Kastamonu'nun hem de partimizin menfaatleridir. Zaten bizim siyasi anlayışımızda da önce ülkem, devletim, partim ve ben anlayışı önde. Onun için benim şuanda bir şey söylemem çok doğru olmaz. Ben 5 yıl Kastamonu Belediye Başkanı olarak seçildim. İnşallah şehre daha güzel hizmetler yapmak nasip olur. Pandeminin yükünü attık, inşallah ekonomi, doğalgaz ve enerjiyle ilgili sıkıntıları da bir an önce atarız da ilimizin ihtiyaçları doğrultusunda daha çok adım atarız." 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum