‘Dev salıncak’ 2023 sezonuna yetişecek;

‘Dev salıncak’ 2023 sezonuna yetişecek

Kastamonu ve bölge turizminin yükselen destinasyonu Pınarbaşı’nda yeni bir proje daha hayata geçiriliyor. Son iki yıldır bölge turizminin daha geniş kitlelere hitap etmesi için çalışmalar yürüten Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Valla Kanyonu Kerte Seyir Terası’nın olduğu yerde Milli Parklar tarafından inşa edilen Cam Zemin Teraslı Dev Salıncak Projesi’ni yerinde inceledi....


Pınarbaşı Kaymakamı Serkan Tokur ve İl Genel Meclis Üyesi Kazım Gül ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Yaşar, Türkiye’de başka örneği olmayan projenin önümüzde turizm sezonuna yetişeceğini söyledi.

YAŞAR: “PINARBAŞI, GELECEK SEZON DA İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDECEK”

Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte Pınarbaşı’nın ilgi odağı olmaya devam edeceğinin altını çizen Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar şunları söyledi; “Türkiye'de bir başka yerde örneği olmayan Pınarbaşı Valla Kanyonu Kerte Seyir Terası’nın olduğu yerde prestijli bir proje daha hayata geçmek üzere. Milli Parklar tarafından yapımı gerçekleştirilen Türkiye'nin en yüksek Cam Zemin Teraslı Dev Salıncak Projesi ile gelecek sezonda da Pınarbaşı ilgi odağı olmaya devam edecek. Sayın Kaymakamımız Serkan Tokur ve İl Genel Meclis Üyemiz Kazım Gül ile birlikte bölgede incelemelerde bulunduk. Çalışanlara kolaylıklar diliyoruz. Milli Parklar Bölge Müdürlüğümüz ile yüklenicimiz Emrah Şelale'ye candan yürekten teşekkür ediyoruz. Durmak yok geceyi gündüze katmaya devam.” (Bülten)

ft: Pınarbaşı salıncak

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum