Gemlik’te büyük buluşma;

Gemlik’te büyük buluşma

Kastamonu Platformu, İçişleri eski Bakanı Murat Başesgioğlu başkanlığında, yakın zamanda başarılı pankreas kanseri ameliyatı geçiren Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu (Bursa KASDERFED) Genel Başkanı İsmail Tiftik’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ev sahipliğini Bursa KASDERFED’e bağlı Bursa Gemlik Kastamonulular Derneği’nin ziyarette Gemlik protokolünün de katıldığı kahvaltı programı düzenlendi....

BİRLİK-BERABERLİK MESAJLARI…


Programda konuşan Kastamonu Platformu Başkanı Murat Başesgioğlu; “Bugün Bursa’da Kastamonu Platformu ile birlikte hem değerli Federasyon Başkanımız İsmail Tiftik’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk hem de Gemlik Kastamonulular Derneğimiz, hemşerilerimiz ve Gemlik protokolü ile bir araya geldik. Ev sahipliği için Bursa’daki hemşerilerimize teşekkür ederiz” derken, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç ise; “Ben Çankırılıyım. Ancak Kastamonu’nun iki ilçesinde görev yaptım. Kendimi Kastamonulu hissediyorum. Nasrullah’ın suyundan da içtim. Bursa’daki tüm Kastamonululara teşekkür ederim” diye konuştu.

Kastamonu Platformu Genel Sekreteri ve İstanbul Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Genel Başkanı Remzi Şen de şöyle konuştu; “Kastamonu Platformu ve derneğimiz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geniş bir katılım ile Bursa KASDERFED Başkanımız İsmail Tiftik’e geçmiş olsun ziyaretimizi Gemlik Kastamonulular Derneğimizin ev sahipliğinde gerçekleştirerek vefamızı göstermiş olduk. Birlik, beraberlik ve dayanışma örneği olacak bu ziyaret bundan sonra da örnek teşkil edecek ve bu programları Türkiye geneline yayma gayreti içinde olacağız.”
TİFTİK: “15 YILDA DOĞRU İŞLER YAPMIŞIZ VE DOST BİRİKTİRMİŞİZ”

Bursa KASDERFED Genel Başkanı İsmail Tiftik; “Sayın Bakanımıza, Kastamonu Platformu üyelerine, hemşerilerimize ve tüm gönül dostlarımıza yaşamış olduğum rahatsızlık döneminde benimle birlikte olup yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Demek ki görev yaptığımız 15 yılda doğru işler yapmışız ve dost biriktirmişiz. Üç ay aradan sonra aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve huzur içindeyim” dedi.
Kocaeli Kastamonulular Dernek Başkanı Nurcan Acaroğlu; “Kastamonu Platformu olarak Bursa’da gerçekleştirdiğimiz ikinci program oldu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bursa’da ki hemşerilerimizde var güçleri ile Kastamonu tanıtımı için çalışıyorlar. Tüm hemşerilerimize gayretleri için teşekkür ediyorum” diye konuşurken programa ev sahipliği yapan Gemlik Kastamonulular Dernek Başkanı Cafer Çevik ise şunları ifade etti; “Bu program sayesinde Federasyon Genel Başkanımız İsmail Tiftik’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kastamonu Platformu üyeleri ile Gemlik protokolünü Gemlik’te bir araya getirerek birlik ve beraberlik mesajı vermiş olduk. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.”

Gemlik protokolünden katılımcılar de yaptıkları konuşmalarda Kastamonululara, yaşadıkları kentlerde istihdama, barışa, huzura, birlik ve beraberliğe katkı koydukları için teşekkür ettiler.

GENİŞ KATILIM
Kahvaltı programına; Kastamonu Platformu Başkanı ve İçişleri eski Bakanı Murat Başesgioğlu’nun yanı sıra; Yalova Vali Yardımcısı Mustafa Asım Alkan, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Mert Kaan Dimili, Gemlik Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, KASDER Genel Başkanı Remzi Şen, Bursa KASDERFED Genel Başkanı İsmail Tiftik, Tosya Federasyonu Genel Başkanı Ali Tekin, Taşköprü Federasyonu Genel Başkanı Halil Hasanoğlu, Küre Federasyonu Genel Başkanı Kubilay Salihvatandaş, İstanbul KASDER Teşkilat Başkanı Mehmet Çamur, İstanbul KASDER Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Uygun, Yılmaz Cesur ve Hüseyin Sel, Kocaeli Kastamonulular Derneği Başkanı Nurcan Acaroğlu, Bursa Gemlik Kastamonulular Derneği Başkanı Cafer Çevik, Bursa Yıldırım Kastamonulular Derneği Başkanı Cüneyt Çalılık, Bursa İnegöl Kastamonulular Derneği Başkanı Recep Yüce, Bursa Nilüfer Kastamonulular Derneği Başkanı Dr. Özge Tümer, Bursa Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Vekili Gülbahar Koltukoğlu Kömürcü, KASDER Yalova Şube Başkanı Ali Akgün, KASDER Yalova Şube Başkan Vekili Yasemin Fazlaca, İstanbul Kasder Danışma Kurulu Üyesi Muhittin Tığlı, Bursa ve il dışından gelen dernek ve federasyon başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Gemlik’te bulunan Kastamonulular katıldı.

Programın kapanış bölümünde ise Türkiye Yazarlar ve Şairler Derneği Genel Başkanı ve Gemlik Kastamonulular Derneği üyelerinden Hasan Azkıran, ‘Kastamonu’ adlı şiirini okurken, Yılmaz Işık ise bağlama çalarak ‘Tiridine Bandım’ türküsünü seslendirdi. Gecenin finalinde ise İstanbul KASDER Genel Başkan Yardımcısı ve Kastamonu Sanat Kurulu Başkanı Yılmaz Cesur yönetiminde tüm salon Çanakkale türküsünü okumaları ile program sona erdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum