75 çiftçiye 15 ton tohumluk buğday dağıtıldı;

75 çiftçiye 15 ton tohumluk buğday dağıtıldı

Hanönü ilçesinde 75 çiftçiye, yüzde 75 hibeyle 15 ton buğday tohumu dağıtıldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törende 75 çiftçiye, yüzde 75 hibeyle 15 ton buğday tohumu dağıtıldı. Törene Kaymakam Tolga Değirmenci, Belediye Başkanı Serkan Uçar, Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Eminoğlu ve çiftçiler katıldı....

Hanönü ilçesinde 75 çiftçiye, yüzde 75 hibeyle 15 ton buğday tohumu dağıtıldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törende 75 çiftçiye, yüzde 75 hibeyle 15 ton buğday tohumu dağıtıldı. Törene Kaymakam Tolga Değirmenci, Belediye Başkanı Serkan Uçar, Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Eminoğlu ve çiftçiler katıldı.

Törende konuşan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Eminoğlu "Bölgemizde yaygınlaştırmayı planladığımız bu çeşit tohumun, hastalıklara, kuraklığa dayanıklı olduğu bilinmektedir" dedi. Çiftçiler ise desteklerinden dolayı yetkililere teşekkür etti. (iha)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum