Gelişim Ligleri’nde heyecan başlıyor;

Gelişim Ligleri’nde heyecan başlıyor

U19, U17 ve U15 Bölgesel Gelişim Ligleri’nde yer alacak olan GMG Kastamonuspor’un maçları 15 Ekim itibariyle başlayacak. U17 Elit A ve B Ligleri ile U19 ve U17 Bölgesel Gelişim Ligleri 15 Ekim'de başlayacak. U14, U15 ve U16 Gelişim Ligleri ise 16 Ekim'de start alacak....

U19 ve U17 Bölgesel Gelişim Ligleri ile U14, U15 ve U16 Gelişim Ligleri, gruplarda yer alan takım sayılarına göre 2-3 ve 4 devreli lig usulüne göre cumartesi ve/veya pazar günleri oynanacak.

GMG Kastamonuspor U19 takımı sezonun ilk haftasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a deplasmanında sezonu açacak. U15 takımı da 23 Ekim’de Gençlerbirliği deplasmanında sezonun ilk maçına çıkacak. U17 takımı ise sahasında 52 Orduspor’u konuk edecek.

U19 GMG Kastamonuspor’un Gelişim Ligi 4’ncü gruptaki rakipleri şu şekilde: 52 Orduspor FK, Amasyaspor Futbol Kulübü, Zonguldak Kömürspor, Çorum FK, Fatsa Belediyespor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Merkür Holding Erbaa Spor,

U17 GMG Kastamonuspor’un Gelişim Ligi 4’ncü gruptaki rakipleri: 52 Orduspor FK, Zonguldak Kömürspor, Çorum FK, Kırıkkale Büyük Anadoluspor olmuştu.

U15 GMG Kastamonuspor’un Gelişim Ligi 8’nci gruptaki rakipleri: Ankara Keçiörengücü, Ankaraspor,

Arabamcom Konyaspor, Boluspor, Çorum FK, Eskişehirspor, Gençlerbirliği, MKE Ankaragücü.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum