Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’yu örnek gösterip isyan ettiler
Kastamonu’yu örnek gösterip isyan ettiler
'Karavan Tiyatrosu' Kastamonu'da sahne aldı!
Kastamonu Belediyesi tarafından Atatürk'ün Kastamonu'ya Gelişi ve Şapka ve Kıyafet İnkılabı'nın 99. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı'nda sergilenen Karavan Tiyatrosu'na Kastamonu'dan katılım yoğundu
Kastamonulu Nafaka mağduru kazandı! Yine yürüyor ama bu kez...
Kastamonu’da bir gün evli kaldıktan sonra eşine ömür boyu nafaka ödemeye mahkum edilen Mustafa Duman, yaklaşık 7 yıldır sürdürdüğü hukuk mücadelesini kazandı.
Topladıkları çöplerden sanat eseri yaptılar
Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan yürütülen “İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi 2” projesi çerçevesinde, üniversite öğrencileri yanan ormanlık alanları inceleyip gölet çevresinde topladıkları çöplerle farkındalık için sanat eserleri yaptı. 
Jandarma 31 öğrenci alacak
Jandarma Genel Komutanlığınca (JGK) muvazzaf tabip subay, diş tabibi subay ve sağlık astsubayı temini adına Sağlık Bilimleri Üniversitesine (SBÜ) toplam 31 öğrenci alımı yapılacak.
Kastamonu'da 2 bin 587 rakımlı dağın zirvesinde bir hikaye!
Kastamonu’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde 50 kişilik grup, 2 bin 587 rakımlı Ilgaz Dağı’nın zirvesine tırmanarak şehitleri andı. Filistin’de yaşanan katliama da dikkat çeken katılımcılar, “Çocukların öldüğü bir dünya istemiyoruz” mesajı verdi.
Türk taraftarlara gözaltı!
Almanya’nın başkenti Berlin’de 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 20224) çeyrek finalde Hollanda-Türkiye karşılaşması öncesinde bazı Türk taraftarlarının gözaltına alındığı bildirildi.
Kastamonu'yu temsil edecekler
Denizli’de 6-7 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak olan Masterler Atletizm Türkiye Şampiyonası’na İnebolu’dan 3 atlet katılacak.
Kastamonu semalarında şölen
9 Haziran’da İnebolu’dan başlayan “Atatürk ve İstiklal Yolu” Yürüyüşü dün Kastamonu il merkezinde sona erdi
İnebolu'dan Kastamonu'ya 95 kilometrelik Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü sürüyor
Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği 95 kilometrelik güzergahta düzenlenen "Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü" ikinci gününde devam ediyor.
İstiklal yürüyüşçülerine örnek misafirperverlik
9 Haziran Pazar günü İnebolu'dan başlayan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü katılımcıları, İnebolu Uğrak Köyünden geçerken hoş bir sürprizle karşılaştı.
Yürüyüşün ilk gecesi Çuhadoruğu'nda geçti
İnebolu'dan 9 Haziran'da başlayan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü'ne katılanlar ilk geceyi Çuhadoruğu mevkiindeki kamp alanında geçirdi.
Uluay, tüm Türkiye'yi Kastamonu'ya çağırdı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında 9 Haziran'da gerçekleştirecek olan İnebolu Şeref ve Kahramanlık gününe tüm Milletvekilleri ile halkı davet etti.
KÜ, mezunlarını hayata uğurladı
Kastamonu Üniversitesi, Emin Baydil Stadyumu'nda mezuniyet töreni düzenleyerek 2023-2024 akademik yılı mezunlarını uğurladı.
Binlerce Kastamonulu, zulme karşı yürüdü!
İsrail’in Refah kentinde çadır kente saldırısına tepki göstermek amacıyla Kastamonu’da toplanan binlerce kişi protesto yürüyüşü yaptı.
Kastamonu, zulme karşı yürüyecek!
Kastamonu'da Cuma günü Filistin'e destek için yürüyüş gerçekleştirilecek.
Karabacak’tan sert çıkış: “Sinan Ateş’le bu fotoğrafı verip…”
CHP’de olağanüstü kongreye tek aday olarak giren Dilek İlke Karabacak yeniden il başkanı seçildi. Karabacak, kamuoyuna yansıyan ve Kastamonu Belediyesi’nde mobbing uygulandığı yönündeki iddialara da yanıt verdi.
Milli Mücadelenin izinde: Başvurular başladı! (BAŞVURU EKRANI)
Bu sene 9-12 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü için başvurular başladı.
Huzur Towers’ta yaşam başlıyor!
Salim Huzuroğlu: “Huzur Tower Kastamonu'ya çağ atlatan bir proje. Daha önce bu şekilde bir konsept uygulanmadı.”
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak.
Kastamonu'da 1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüş!
Kastamonu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda 3 bin 500 kişi, açtıkları 1919 metrelik Türk bayrağıyla yürüdü.
Kastamonu’da ‘aile’ için farkındalık yürüyüşü
Kastamonu’da aile yapısının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
Kastamonu Üniversitesi’nde ‘KATİL İSRAİL’ sesleri!..
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler ile akademisyenler birçok ülkedeki üniversitelerde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla yürüyüş yaptı.  
Ilgaz, kayak sezonunda 100 bin ziyaretçi ağırladı
Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nida Sinsi: "Çevre turizminin Kastamonu için çok şey kattığını düşünüyoruz. Tesisin işletmesinin büyük kısmını kendi personelimizle, bir kısmını da bir işletmeci vasıtasıyla yapıyoruz"
Bisiklet Yolu’nda sona gelindi!
Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde inşaatı süren 500 metre uzunluğundaki yürüyüş ve bisiklet yolunun büyük bölümü tamamlandı.
Kastamonu'nun bisiklet yoluna, büyük ayıp!
Kastamonu’nun bisiklet yolu, şimdilerde gelişigüzel yazılan duvar yazılarıyla çevrilmiş durumda. Yolda bisiklet haricinde her türden motosiklet ve otomobil geçse de, bölge ilgi bekliyor.
Belediye'den 23 Nisan kutlamaları!
Kastamonu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Kastamonu Belediyesi önünde düzenlenen bayram kutlama etkinliği devam ediyor.
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
Tosya'da yeşil alanların sayısı artırılacak
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, ilçede yeşil alanların sayısını artıracaklarını belirtti.
Sahile vurdu... Bu kez tam 3 tane!
Sinop sahiline 3 adet ölü yunus balığı vurdu. Geçtiğimiz ay yine bir ölü yunus balığı Sinop sahiline vurmuştu... Konuyla ilgili inceleme başlatıldı