Arama
Arama Sonuçları
İlçe belediyesinde ‘torpil’ iddiası!.. Başkanın yeğeni işe mi alındı?
31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi zaman zaman gündeme gelen belediyelerdeki torpil iddiaları, seçimlerin üzerinden çok uzun bir süre geçmeden tekrar siyaset gündemini meşgul etmeye başladı.
Kastamonu'nun bağrında 'Zafer' coşkusu!
Kastamonu'da 30 Ağustos Zaferi'nin 102. yılı, büyük bir coşku içinde kutlandı. Etkinlikler, Kastamonu Cumhuriyet Meydanı Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı önünde başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı, büyük bir coşkuyla kutlandı. Törene katılan vatandaşlar, milli bayramın gururunu ve heyecanını hep birlikte yaşadı.
UMKE Atak kapsamında Kastamonu’da deprem tatbikatı
2023 yılında UMKE tarafından afet ve acil durumlara hızlı müdahale amacıyla kurulan UMKE Atak kapsamında Kastamonu'da, Kastamonu UMKE'nin yanı sıra Çankırı ve Sinop UMKE ekiplerinin de katılımıyla depremde arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi.
Topladıkları çöplerden sanat eseri yaptılar
Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan yürütülen “İklimin Geleceği: Geleceğin İklimi 2” projesi çerçevesinde, üniversite öğrencileri yanan ormanlık alanları inceleyip gölet çevresinde topladıkları çöplerle farkındalık için sanat eserleri yaptı. 
40 bine yakın personel alınacak!.. İşte şartlar ve tarihler
Resmi Gazete'de yayımlanan 33 personel alımı ilanına göre kamuya 37.210 personel alımı yapılacak.
Safranbolulu Şehidimiz Kastamonu Havalimanı'na getirildi!
Şırnak İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Safranbolu nüfusuna kayıtlı Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz, kalp krizi sonucu şehit oldu. Şehidimizin naaşı Şırnak'tan Kastamonu Havalimanı'na getirildi.
‘Kastamonu Belediyesi’ni aile şirketi olarak mı yöneteceksiniz?’
31 Mart yerel seçimleri sonrası Kastamonu siyasetinde MHP-CHP gerginliği, her geçen gün daha da sertleşerek devam ediyor. 
İlçe Belediyesi büro personeli alacak!
Abana Belediyesi büro personeli alımı yapacak.
Jandarma 31 öğrenci alacak
Jandarma Genel Komutanlığınca (JGK) muvazzaf tabip subay, diş tabibi subay ve sağlık astsubayı temini adına Sağlık Bilimleri Üniversitesine (SBÜ) toplam 31 öğrenci alımı yapılacak.
MHP İl Başkanı Şahin’den, Kastamonu Belediyesi’ne sert eleştiriler
Yeni belediye yönetiminin ilk 4 ayına sert eleştiriler getiren MHP İl Başkanı Emre Şahin, bu süre zarfında belediye personelleri üzerinde mobing ve yer değiştirmelerle, hizmetten uzak bir algı operasyonu yürütüldüğünü öne sürdü.
İlçe Belediyesi'nden dev personel alımı!
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde 23 personel alımı gerçekleştirilecek. Tosya Belediyesi bünyesinde çalıştırmak üzere daimi 3 otobüs şoförü, daimi 1 can kurtaran- yüzme eğitmeni, 15 beden işçisi ve 4 daimi operatör olmak üzere toplamda 23 personel alımı gerçekleştirecek.
GSB, Kastamonu’da personel alacak!
Kastamonu Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü, 2024 Eğitim Yönetim Sistemi (EYS) kapsamında, cankurtaran alımı yapacak.
‘Resmi izinli olduğum günler, işe gelmemiş gibi gösterildi’
Kastamonu Belediyesi'nde yer değişikliği yapılarak Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne görevlendirilen terör gazisi Murat Esgin, belediye tarafından bin 165 gün iş yerinden uzak olduğu yönünde hakkında yapılan açıklamaya cevap vererek, pandemi döneminde resmi izinli sayıldığı günlerin ve pankreas kanseri tedavisi sürecinin işyerine gelmemiş gibi gösterilmesinin kendisini üzdüğünü söyledi.
Belediye personeli toprağa verildi
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Cide Belediyesi personeli Ahmet Salcı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzeykent'te o hizmet devam ediyor!
Kuzeykent Mahallesi'nde, Muhtar Hakan Çölez'in girişimleriyle geçtiğimiz sene başlatılan evde kimlik değişim faaliyetleri devam ediyor.
Kastamonu'da heyecanlı saatler!
Ülke genelinde olduğu gibi Kastamonu’da da KPSS heyecanı ve hareketliliği yaşandı.
Belediye çalışanı hayatını kaybetti!
Belediye çalışanlarından Ahmet Salcı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Baycar: ‘Birkaç yıl daha hizmet etmek isterdim’
İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şırnak’ın Cizre ilçesine atanmasının ardından Yeni İnebolu Gazetesi’ne verdiği son röportajında İnebolu’daki 3 yıllık görev süresini değerlendirdi.
Kastamonu Üniversitesi, dünya sıralamasında!..
Kastamonu Üniversitesi, QS 2025 Dünya Üniversiteleri bölgesel sıralamasında Avrupa'da listeye girebilen toplam 685 üniversite arasında 601+ olarak yer aldı.
Kastamonu Üniversitesi, eleman alacak!
Kastamonu Üniversitesi İŞKUR üzerinden ‘engelli’ personel alım ilanını yayımladı.
KÜ’de başarı! 49.sırada…
Kastamonu Üniversitesi, hedefleri doğrultusunda Avrupa ile olan ortaklıklarını ve bilimsel, sosyal, kültürel iş birliğini genişletmeyse hızla devam ediyor.
Şehit kardeşinin mutluluğunu paylaştılar
Kastamonulu şehidin kız kardeşinin dünyaevine girdiği düğün töreninde, her kesimden siyasinin bir araya gelmesiyle unutulmaz görüntüler oluştu.
Kastamonu’da personel alımı!
Kastamonu Cide, İnebolu ve Taşköprü’de Türkiye İş Bankası personel alımı yapacağını duyurdu…
Kastamonu’da personel alımı!
Kastamonu Cide, İnebolu ve Taşköprü’de Türkiye İş Bankası personel alımı yapacağını duyurdu…
AFAD Başkanı'ndan Karadeniz Bölgesi için sel uyarısı: 1 kişi ölmüştü
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, "Vatandaşlarımızdan, özellikle Karadeniz Bölgesi'nde, diğer sel ikazı verilen bölgelerimizde bu ikazlara dikkat etmelerini istirham ediyoruz" dedi. Dün Ordu'da sel sularına kapılan yaşlı bir kadın hayatını kaybetmişti.
Sulama sıkıntısı yaşanan arazilerde inceleme!
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu ve Müdür Yardımcısı Mücahit Temur, Tosya ilçesinde çeltik alanlarında sulama sıkıntısının yaşandığı arazilerde incelemelerde bulundu.
Kastamonu'da 30 çiftçiye, 50 makine!
Devrekani ilçesinde Vali Meftun Dallı'nın da katılımıyla 30 çiftçiye 50 makine törenle teslim edildi. Makinelerin toplam bütçe bedelinin 17 milyon TL olduğunu dile getiren İl Müdürü Tanrıkulu, bunun 8.5 milyonunun hibe olduğunu açıkladı.
Kastamonu’da örnek eğitim!
Kastamonu’da motosiklet kullanımının ve satışlarının artması, sürücü eğitimlerinin yetersiz kalması ve yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte motosiklet kazalarında bir artış gözlemlendi.
Kastamonu'nun ilçe belediyesi personel alacak!
Kastamonu'da ilçe belediyeleri personel alımına devam ediyor.
Kastamonu'nun ilçe belediyesi personel alacak!
Kastamonu'da ilçe belediyeleri personel alımına devam ediyor.