Arama
Arama Sonuçları
Kimseyi zehirleyemeden yakalandı
Düzce’de polis ekipleri kent merkezinde yaptığı çalışmada 1 kilo 95 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Yolcu otobüsüyle uyuşturucu getirirken yakalanan şahıs tutuklandı
Muğla’dan Samsun’a yolcu otobüsüyle uyuşturucu madde getirirken Samsun polisinin takibi sonucu yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
Kırıkkale’de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
55 bin 930 uyuşturucu hap ele geçirildi
Samsun'a düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 55 bin 930 sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Çember daralıyor 81 ilde operasyon!
Son dakika haberi: 81 ilde 4 gündür devam eden Çember Operasyonlarında 3 bin 765 firari yakalandı.
Yer Kastamonu! Uyuşturucu, silah, tüfek...
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde ruhsatsız silahlar ve av tüfeği ele geçirildi.
Uyuşturucu batağındaki Kastamonulu kız şimdi tanınmaz halde!
Arkadaş ısrarıyla uyuşturucu bataklığına bulaşan Kastamonulu genç kız, aldığı yardımlarla tekrar hayata döndü…
Kastamonu’da uyuşturucuya geçit yok!
2 şahsın üst, araç ve ikamet aramasında; çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Narkotik’ten ‘zehir’ operasyonu: 2 gözaltı
Narkotik ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ile yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.
Suçüstü yakalanan zehir taciri tutuklandı
Sentetik ecza hapı satarken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalan şahıs tutuklandı.
Narkotik’ten kaçış yok!
Kastamonu’da uyuşturucu arama köpeği "CEKU" ile denetimler devam ediyor. Polis ekiplerince uyuşturucu arama köpeği ‘Ceku’ ile yapılan denetimlerde farklı miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
493 kişi daha bilgilendirildi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ile vatandaşlar bilgilendirilmeye devam ediyor.
91 adet uyuşturucu hap ele geçirildi:1 gözaltı
Polis ekipleri tarafından Kastamonu şehir merkezinde bir evde yapılan aramada 91 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Ceku’dan kaçış yok
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından narkotik detektör köpeği Ceku'nun da katılımıyla yapılan operasyon sonucu çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 5 şahıs gözaltına alındı.
Narkotik’ten uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon sonucu bir ikamette ruhsatsız silah ve Bonzai maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alındı.
Narkotik’ten zehre geçit yok
Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 836 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
2023 hedefi 50 bin öğrenciye ulaşmak
Kastamonu Valiliği himayesinde, İl Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda, Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. sponsorluğunda ve kurumların işbirliği ile yapılacak olan "Hayata Renk Verelim 2023" ile “Bilinçli Gençler Sağlıklı Toplum 2023 Yerel Sosyal Sorumluluk Projesi” tanıtımı yapıldı.
Narkotik’ten ‘zehir’ operasyonu: 1 gözaltı
Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda aracında uyuşturucu madde ve silahla yakalanan 1 şahıs gözaltına alındı.
Narkotik'ten operasyon: 5 gözaltı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan ve satan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.
İşyerinde 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Polis ekipleri tarafından bir iş yerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca eke geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Özel annelere 'En İyi Narkotik Polisi Anne' semineri verildi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Merkez Spor Salonu'nda özel annelere seminer verildi. 'En İyi Narkotik Polisi Anne' Projesi kapsamında verilen seminere Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz da katıldı.
Karadeniz, 'zehir'e geçit vermeyecek
Karadeniz Bölgesi’nde yer alan 13 ilin idarecileri, kolluk kuvvetleri ve sağlık yetkilileri Samsun’da "Metamfetamin ile Mücadele Bölge Değerlendirme Toplantısı" yaptı. Toplantıda, 'metamfetamin' ile mücadelede kararlılık mesajı verildi. Toplantıya Kastamonu valisi Avni Çakır da katıldı.
2022’de 613 zehir taciri yakalandı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2022 yılında 613 şüpheli şahıs yakaladı.
Zehir tacirleri her yolu deniyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kastamonu'da zehir tacirlerine geçit vermiyor.
Uyuşturucuyu LPG beynine zulalamış
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu, 1 şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramalarda, LPG beyni içerisine zulalanmış 18,23 gram metamfetamin maddesi, şahsın üzerinde ise 49,07 gram Bonzai maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şahıs tutuklandı.
Karadeniz’deki rezerv 710 milyar metreküpe ulaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'deki doğal gaz aramalarında yeni bir müjde vererek, ”Fatih sondaj gemimiz, Çaycuma-1 sondajında denizin 3 bin 23 metre altında 58 milyar metreküplük doğal gaz rezervi keşfetti. Açacağımız yeni tespit kuyularıyla bu rakamın yukarı yönlü revize edilmesini bekliyoruz” dedi.
Narkotik’ten uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Polis ekiplerince düzenlenen operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeyle yakalanan 3 şahıs gözaltına alındı.
Pınarbaşı’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı
Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda esrarla yakalanan şahıs gözaltına alındı.
Kola kutusundan uyuşturucu çıktı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu uyuşturucu ele geçirildi.
Bir yılbaşı klasiği
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde yapılan Zincir-2 Operasyonu kapsamında Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından il merkezi ve Pınarbaşı ilçesinde alkollü içki kaçakçılığı ile mücadele kapsamında 6 ikamete yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.