Muhabir - Kullanıcı Bulunamadı
Arama Sonuçları
AK Parti’de ‘büyük değişim’ başlıyor
AK Parti içinde büyük bir değişim sürecinin başladığı bildiriliyor.
Burası Kastamonu!.. Yeni muhtar ‘kağıt bardak’tan çıktı
İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi yapılarak belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti. 
Ünlü yazar Cedidiye meydanında halkla buluştu
Düzce Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Ramazan etkinlikleri vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Cedidiye Cami önünde kurulan Ramazan etkinlik çadırında son olarak ünlü Yazar Hatice Kübra Tongar Düzcelilerle buluştu.
Ortaokul öğrencisi birincilik ödülünü Gazze’ye bağışladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze’ye bağışladı.
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak mı?
Ramazan Bayramı öncesi turizmcilerden hükümete tatil çağrısı geldi. Bu yıl kararın erken açıklanmasını isteyen turizmciler, tatil süresinin 9 güne çıkarılmasını talep etti. Gözler ise hükümetin vereceği kararda.
İlçede garip olaylar dönüyor!
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde peş peşe garip olaylar yaşandı. Gece geç saatlerde bir otomobilin aynalarında bir kurşun asılı olarak bulundu. Olayın ardından bir garip olay da gündüz yaşandı.
Kuzeykent'te bıçaklı kavga
Kastamonu Üniversitesi Kampüs içinde yer alan Ayyıldız Spor Salonu önünde halı saha maçının sonu kötü bitti
Kuzeykent'te bıçaklı kavga
Kastamonu Üniversitesi Kampüs içinde yer alan Ayyıldız Spor Salonu önünde halı saha maçının sonu kötü bitti
Kastamonu Şeker Fabrikası, mülakat sonuçları belli oldu!
Kastamonu Şeker Fabrikası’nın da aralarında olduğu TÜRK-ŞEKER’in 613 kişiyi istihdam edeceği personel alım sonuçları açıklandı
Kastamonu halkının yüzü sonunda güldü: Sizde de varsa hemen koşun!
Kastamonu halkı, altın fiyatlarındaki rekor artışın getirdiği olumlu havayla birlikte, geleceğe daha umutlu gözlerle bakıyor.
Kastamonu için kriz toplantısı!
Artan soğuk hava dalgaları ile Kastamonu’da etkisini gösteren Fırtına birçok ilçede maddi hasara yol açmıştı. Bunu üzerine hasarı en aza indirmek isteyen AFAD “Kış Tedbirleri Toplantısı” düzenledi.
Akaryakıta 'ciddi' indirim bekleniyor
Brent petrol fiyatları son bir haftada talep endişeleriyle 87 dolardan 81,43 dolara kadar geriledi. Bu da benzin ya da motorinde indirim beklentileri doğurdu.
Park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi öldü
Düzce'de, bakım ve onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapalı yolda park halindeki iş makinesine çarpan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.