Muhabir - SONGÜL KAPLAN CENGİZ
Arama Sonuçları
Bu ne rahatlık! Önce bir araya topladı, sonra afiyetle yedi
İnebolu ilçesinde şehir merkezine kadar inen ayı, bahçede girdiği arılıktaki kovanları etrafına toplayıp yattığı yerden balları keyifle yedi.
Kastamonu'nun yaşlıları dinç! İşte kanıtı...
Kastamonu'ya son yapılan doktor atamalarında ilimize gelen Geriatri Uzmanı Dr. Sultan Keskin Demircan polikliniğinde hasta kabulüne başladı. Dr. Demircan'ın en yaşlı hastası ise 107 yaşındaki Fatma Kaynak oldu. 7 yaşındayken Cumhuriyet'imizin kuruluşuna şahitlik eden  ve şuan 107 yaşında olan FAtma Kaynak dinçliğiyle Kastamonu'nun yaşlılarının dinçliğini gözler önüne seriyor.  
Levent Eriş: ‘’Yedi haftadır, başımız öne eğilmiyor’’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’nde basın toplantısı gerçekleştirdi. Zorlu Menemen Belediyespor deplasmanını değerlendiren Eriş, alınan her puanın önemli olduğuna vurgu yaparak; taraftarların da beklentisinin her geçen gün arttığını kaydetti.
Kastamonu, Bolu Düzce ve birçok ilde yetişiyor... Protein deposu
Sonbaharın gelmesiyle birlikte, Karadeniz bölgesinin en lezzetli hazinelerinden biri olan Kanlıca mantarı tekrar sofralara dönüyor. Bu doğal hazine, Bolu başta olmak üzere Batı Karadeniz'deki ormanlarda yetişiyor ve binlerce kişi tarafından toplanıp tüketiliyor. İşte Kanlıca mantarı hakkında bilmeniz gerekenler:
Kastamonu’da yanan otobüs Türkiye’nin gündeminde
Kastamonu'da yanan İBB Otobüsü, sosyal medyada gündem oldu.
Doğalgaz açılışına, bakanlık programı engeli
16 Mayıs'ta doğalgaz çalışmaları kapsamında ilk kazmanın vurulduğu Küre ilçesinde çalışmalar sona erdi. 29 Eylül Cuma günü yapılacağı belirtilen Doğalgaz Açılış Merasimi, Bakanlık programı dolayısıyla iptal edildi.
Cide'deki yangında otomobil ile 300 balya saman kül oldu
Cide ilçesinde çıkan yangında samanlık ile park halindeki otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Kastamonulu Kıbrıs gazilerinin anıları kitapta toplandı
Hem duygulandıran hem de gururlandıran hatıraların yer aldığı kitap, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
‘Ölmesi gerekiyordu, öldü!’
atil kocanın eşini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra yaptığı paylaşımlar kan dondurdu
Kastamonu'da KYK'ya başvuranların tamamı yerleşecek
KYK Yurt müracaatları sona erdi. Kastamonu'da toplam 2 bin 677 öğrenci yurt müracaatı yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu'da müracaat eden öğrencilerin tamamının yerleşeceklerini açıkladı.