KASGEG, 6. yılını Ata’nın huzurunda kutladı;

KASGEG, 6. yılını Ata’nın huzurunda kutladı

...

KASGEG, 6. yılını Ata’nın huzurunda kutladı

KASTAMONU Genç Girişimciler Derneği (KASGEG), kuruluşunun 6. yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygılarını sunmak üzere Anıtkabir’e resmi ziyaret gerçekleştirdi. KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, KASGEG Kastamonu Şube Başkanı Özgür Ergülenoğlu ve KASGEG üyelerinden oluşan heyet, Anıtkabir'e giderek resmi törenle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e saygılarını sundular. KASGEG'i temsilen Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu mozoleye KASGEG çelengini sundu ve ardından Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu KASGEG adına Anıtkabir özel defterine şunları yazdı;

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Her şeyin en güzeline layık canım ülkemizin bağımsızlığı için tüm gücüyle mücadele eden, şehitler ve gaziler diyarı memleketimiz Kastamonu’nun geleceği için 6 yıl önce kurduğumuz Kastamonu Genç Girişimciler Derneği’nin (KASGEG) Genel Başkanı olarak yol arkadaşlarımla birlikte büyük bir heyecan, gurur ve mutlulukla huzurunuzdayız. Atam; Sizlerin şu anlamlı sözünüzü huzurunuzda tekrar paylaşmak istiyorum. ‘’Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak.’’ Bizlere bıraktığımız bu anlamlı öğüdü yerine getireceğimize huzurunuzda söz veriyoruz. Ülkemiz ve memleketimiz için hiç durmadan çalışacağız. Gözünüz arkada kalmasın. Fedakar yol arkadaşlarımla birlikte huzurunuzda sevgi, saygı ve minnetle eğiliyoruz. Güzel ülkemizin geleceği değil, bugünü olan gençler olarak her zamankinden daha yüksek sesle haykırıyoruz. Ne mutlu Türküm diyene!”

YENİ ÜYELERE ROZET VE PLAKET VERİLDİ

KASGEG heyeti, Anıtkabir ziyareti sonrasında eski İçişleri Bakanı hemşehrimiz Murat Başesgioğlu ile Ankara'da bir araya geldi. Kastamonu’nun geleceğinin konuşulduğu toplantı sonrasında Murat Başesgioğlu ve KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, Kastamonu Genç Girişimciler Derneği’ne (KASGEG) yeni katılan üyelere üyelik plaketlerini ve rozetlerini takdim ettiler. Sonrasında toplu hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum