‘Faaliyetlerimizle güçlü bir birliktelik sağlayacağız’;

‘Faaliyetlerimizle güçlü bir birliktelik sağlayacağız’

Kastamonu Vakfı Başkanı Ekrem Ay, vakfın amacının Ankara’daki Kastamonulu akademisyen, bürokrat, iş dünyası ve sanatçıları bir araya getirerek birlikte daha güçlü olmayı ilke edinmek olduğunu söyledi....

Ay, burs süreçleri ve eğitim için Ankara’ya gidecek olan Kastamonulu gençler ile ilgili yeni başlayan eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

“BURSLARIN GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILMASINI HEDEFLİYORUZ”

Vakıf Başkanı Ekrem Ay, amaçlarının Kastamonulu gençleri bir araya getirmek olduğunu vurgulayarak; “Geleceğin bilim insanı, sanatçısı ve iş insanları bugünün gençlerinden olacaktır. Üniversite okumak üzere Ankara’ya gelen Kastamonulu gençlerimizi bir araya getirerek hem kendi aralarında tanışmalarını, kaynaşmalarını, hem de örnek alabilecekleri büyükleri ile tanıştırıp iletişim kurmalarını sağlayarak burs ve ihtiyaç duyacakları çeşitli konularda katkı sunmak amacıyla, vakfımız bünyesinde oluşturduğumuz Gençlik Grubu faaliyetlerini 2018 yılından bu yana kurumsal bir yapıya taşımaya çalışıyoruz. Yakın zamanda açılışını yapacağımız yeni merkezimizde daha etkin faaliyetlerimizle güçlü bir birliktelik sağlayacağız. Burs sürecinin hayata geçirilmesi aşamasında ilke olarak başarı ve ihtiyaç odaklı bir değerlendirme sistemi oluşturularak bursların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını hedefliyoruz” dedi.

BURS BAŞVURULARI 26 EYLÜL-14 EKİM ARASI

Burs başvurularının internet sitesi üzerinden yapılacağını kaydeden Ay; “Burs talep edenlerin başvuruları Değerlendirme Komisyonu tarafından belirlenen kriterler çerçevesinde değerlendirilerek sürecin paydaşlarının her aşamada bilgilendirileceği bir sistemi hayata geçirdik. İstanbul’da faaliyet gösteren Kastamonu Çalışma Grubu aracılığı ile az sayıda öğrencimize burs sağlayabildiğimiz günlerden, yaptığımız girişimler sonucunda sizlerden aldığımız destekle 2021 -2022 öğretim yılında toplam 23 öğrencimize burs verilmesine aracılık ettik. Eğitime destek veren hayırsever bağışçılarımızın destekleriyle 2022-2023 öğretim döneminde de çok daha fazla Kastamonulu öğrencimize ulaşmayı amaçlıyoruz. 2022-2023 öğretim yılı burslarına www.kastamonuvakfi.org.tr/burs/burs-basvuru-formu adresinden 26 Eylül-14 Ekim 2022 tarihleri arasında başvuru yapabilirler” ifadelerine yer verdi. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum