‘Kimse sevdasına küsmemeli’;

‘Kimse sevdasına küsmemeli’

...

KAPTANDAN ŞEHRE MESAJ VAR

‘Kimse sevdasına küsmemeli’

KASTAMONUSPOR 1966 Takım Kaptanı Faruk Öcal; “Tribünlerin boş olması bizleri üzüyor. Kastamonuspor bu şehrin en büyük marka değeridir. Kimse sevdasına küsmemelidir” dedi. Takım Kaptanı Faruk Öcal, son dönemlerde yakaladıkları çıkışı takım içerisinde ki arkadaşlığı ve futbolcuların hepsinin takımı ve şehri sahiplenmesine bağladı. Kazanma alışkanlığı yakaladıklarına dikkat çeken Faruk Öcal, “Her geçen gün üzerine koyarak devam ettirdiğimiz bir oyunumuz var.  Bu iyi oyunda bizi 6 maçlık galibiyet serisine doğru sürükledi.  Kazanma alışkanlığını yakalamış durumdayız. Sezona zor şartlar altında başlayan yeniden kurulan bir takımın belki de bu şekilde bir çıkış yakalayacağı kimsenin aklına gelmiyordu. Takımdaki birlik beraberlik futbolcuların tamamının şehri takımı sahiplenmesi güzel sonuçları beraberinde getirdi” dedi.

“MAÇ MAÇ GİDİYORUZ”

Kastamonuspor’un yıllardır hedefe oynayan bir takım olduğunu ifade eden Faruk Öcal, “Sezonun 8 haftasını geride bıraktık.  Maç maç gidiyoruz. Sezon sonu nerede olduğumuz ve hangi sıralamada bitirdiğimiz bizim için önemli. Kastamonuspor yıllardır hedefe oynayan herkesin dikkatle takip ettiği bir kulüp haline gelmiştir. Hiçbir zaman hedefsiz, alt sıralara oynayacak bir kulüp değildir. Ne şehir nede bizler bunu kabul etmemeliyiz” diye konuştu.

“KASTAMONUSPOR BU ŞEHRİN EN BÜYÜK MARKA DEĞERİ”

Kırmızı-siyahlı taraftarları Gazi Stadı’na davet eden Faruk Öcal konuşmasını şu şekilde noktaladı; “Şuanda güzel bir ivme yakaladık iç sahada oynadığımız maçlarda taraftarlarımızı, Kastamonu halkını bizleri desteklemeye maçlara bekliyoruz. Onlar bizim için her zaman itici güç olmuşlardır. Tribünlerin boş olması bizleri üzüyor. Kastamonuspor bu şehrin en büyük marka değeridir. Kimse sevdasına küsmemelidir.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum