KSK, transfere 5 imza ile son noktayı koydu;

KSK, transfere 5 imza ile son noktayı koydu

...

KSK, transfere 5 imza ile son noktayı koydu KASTAMONUSPOR 1966 yönetimi, transfer döneminin son saatlerine oldukça hareketli geçirdi. Tuzlaspor maçı öncesinde kadrosunda 29 futbolcu bulunan Kastamonuspor 1966’da yönetim önce Bodrum Belediyesi Bodrumspor’dan tecrübeli ön libero Özgür İleri ve Fethiyespor’dan solbek Recep Yılmaz’ı kadroya dahil ettiğini açıklamıştı. Kırmızı siyahlılar önceki gece son dakika transferlerinde ise kadrosuna Alican Karadağ, Ömer Gür, Arif Acar, Berkan Aydeniz ve İlyas Çakmak’ı kattı.

ALİCAN KARADAĞ

Kastamonuspor 1966’nın eski futbolcusu olan 29 yaşındaki ortasaha oyuncusu Alican Karadağ, son olarak Fethiyespor’da forma giymişti. 2017-2018 sezonunun başında Kastamonuspor 1966’da görev alan Alican Karadağ, devre arasında o dönem Süper Lig’de yer alan Kardemir Karabükspor’a transfer olmuştu. Karabükspor’un o dönemdeki futbol şube sorumluluğunu şu anda kırmızı siyahlı ekibimizde kulüp başkanı olan Erkan Özcan yürütüyordu. Kariyerinde Gençlerbirliği, 1461 Trabzon, Hacettepe, Keçiörengücü, Sivasspor, Boluspor, Şanlıurfaspor, Adana Demirspor, Kastamonuspor 1966, Kardemir Karabükspor ve Fethiyespor formaları giyen Alican Karadağ’ın Süper Lig’de 7, 1.Lig’de 115, 2.Lig’de 106, 3.Lig’de ise 33 maçlık performansı bulunuyor.

ÖMER GÜR

Sağ bek mevkiinde forma giyen Ömer Gür ise son olarak Nevşehir Belediyespor’da forma giydi. Ürdün asıllı Türk vatandaşı olan Ömer Gür, Hatayspor’da forma giyen Hamza Gür’ün de ikizi. Körfez İskenderun’da profesyonel futbola başlayan 25 yaşındaki oyuncu, Kırıkhanspor, Yeşil Bursa ve Nevşehir Belediyespor formalarını giyerken, 3.Lig’de 104, 2.Lig’de ise 50 maçlık kariyere sahip. Kastamonuspor 1966, 2016-2017 sezonunun başında Ömer Gür’ün ikizi Hamza Gür’ü 1461 Trabzon’dan transfer etmek için yoğun mesai harcamış ancak bonservis konusunda yaşanan pürüz nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

İLYAS ÇAKMAK

Kırmızı siyahlılar gol yollarında etkili bir isim olan 31 yaşındaki İlyas Çakmak’ı da kadrosuna dahil etti. Son olarak geçen sezon Sakaryaspor forması giyen İlyas Çakmak, iki sezon önce Bucaspor formasıyla attığı 28 golle 2.Lig’in gol kralı olmuştu. Geçen sezon Sakaryaspor formasıyla da 7 kez fileleri havalandıran İlyas Çakmak, kariyerinde Çanakkale Dardanelspor, Çaykur Rizespor, Adana Demirspor, Balıkesirspor, Göztepe, Altay, Pendikspor, Gümüşhanespor, Anadolu Üsküdar, Bucaspor ve Sakaryaspor’da forma giydi. İlyas Çakmak, 1.Lig’de 64 maçta 13, 2.Lig’de 203 maçta 74, 3.Lig’de ise 29 maçta 12 kez rakip fileleri havalandırdı.

ARİF ACAR

Orta saha oyuncusu Arif Acar ise son olarak Orhangazi Belediyespor da forma giydi. 22 yaşındaki genç oyuncu profesyonel futbol kariyerine Bandırmaspor’da başladı. 3.Lig’de 5 maçlık kariyeri bulunan Arif Acar’ın BAL’da ise 23 maçı var. Kastamonuspor 1966 yönetimi Arif Acar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

BERKAN AYDENİZ

Gurbetçi oyuncu Berkan Aydeniz ise futbola Almanya’da SV Sinzheim 29 takımında başladı. Ortasaha mevkiinde görev alan 20 yaşındaki futbolcu, son olarak Almanya 5.Lig takımlarından SV Oberachern takımında forma giyiyordu.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum