Tiyatro sanatçısı Cihan Ünal’ın evi hotel oluyor;

Tiyatro sanatçısı Cihan Ünal’ın evi hotel oluyor

...

Tiyatro sanatçısı Cihan Ünal’ın evi hotel oluyor

Cihan Ünal’ın Taşköprü’deki evini hotel yapmaya karar veren iş adamı Remzi Başbuğ; “Ünlü sanatçımız Cihan Ünal’ın evini dekore ediyoruz. Bir odası Cihan abinin odası olacak. Onun filmlerini, afişlerini koyacağız. Dünya’ya gözünü açtığı bu evde biz de onun başarılı yönlerini ortaya çıkaracağız. Bu fırsatı bize verdiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başbuğ şöyle devam etti: “Taşköprü ilçesini dünyaya tanıtma fırsatımız olacak ve misafir çekeceğiz. Bunun yanı sıra ünlü sanatçımızın filmleriyle büyüyen hayranlarını bu hotelde ağırlayacağız. Sürpriz dolu günler yaşatacağımız misafirlerimize hediyelerle karşılayacağız. Hatta Cihan beyle görüşmesini sağlayacağız. Cihan Beyin de ‘Taşköprü ilçemize faydalı işler yapacaksanız, Taşköprü dünyaya açılacaksa ben her konuda yanınızdayım’ demesi bizi tek noktada, Taşköprü sevdasında buluşturdu. Taşköprü’ye harika bir hotel yapacağız. Dışarıdan gelen misafirlerimizi yöresel yemeklerimizle tanıştıracağız. Sevdiklerine hediye olarak Taşköprü ürünlerinden almadan dönmeyecekler. Taşköprü halkına, esnafına da fayda sağlamış olacak. Böylelikle yatırımcı iş adamlarının da ilgisini ilçemize çekmiş olacağız” dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal da , Cihan Ünal’ın yetiştiği yerin hotel olmasının ilçeye bereket ve güzellikler getireceğini, ilçeye hayırlı olmasını temenni etti. (Bülten)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum