Yazıcı: Kastamonuspor camiası, göründüğü kadar küçük değil;

Yazıcı: Kastamonuspor camiası, göründüğü kadar küçük değil

...

Yazıcı: Kastamonuspor camiası, göründüğü kadar küçük değil

KASTAMONUSPOR Taraftarlar Derneği (KTD) Başkanı Hüseyin Yazıcı açıklamalarda bulundu. Yaptığı yazılı açıklamada camiaya sahip çıkanı takdir edeceklerini, yanlışları da eleştireceklerini belirten Başkan Yazıcı, Kastamonuspor camiasının görüldüğü kadar küçük olmadığına vurgu yaptı.

“CAMİAYA KÜSMEK, KİMSENİN HAKKI DEĞİL”

Kastamonuspor camiasının görüldüğü kadar küçük olmadığını ifade eden Başkan Yazıcı; “Hele küme düşerse o tribünleri dolduran taraftar gurbetteki bu sevdayla tutuşan taraftarlar hesabını sorar. O yüzden MHP İl Başkanı Yüksel Aydın’ın dediği gibi bu takıma herkesin sahip çıkması gerekir. Sayın milletvekilimiz Hakkı Köylü’nün açıklamalarını da okudum, üzüldüm ama kendileri kırgın olabilirler; haklı olabilirler ama buradan kendilerinden rica ediyorum; bu camiaya darılmasınlar, kırılmasınlar bu camia şahısların değil; hepimizin camiasıdır. Bu camiaya küsmenin hakkı olmadığını düşünüyorum ve sayın vekilimiz Hakkı Köylü,  yine de elinden geleni yapacağına camia adına güveniyorum. Avrupa kupalarında ve ligde yakaladıkları başarılarla bizlere sevinç yaşatan bayan hentbol takımın ada sahip çıkmanız bizi bir o kadar da sevindirmiştir. O takımda bizim için değerli ve gurur kaynağıdır açıklamanız üzdüğü kadar bir o kadarda sevindirmiştir’’ dedi.

“SEVDAMIZ KASTAMONUSPOR”

Sevdalarının Kastamonuspor olduğunu sözlerine ekleyen Taraftarlar Derneği Başkanı, şöyle devam etti; “Her zamanda böyle olacaktır. Bu camiaya sahip çıkanı takdir eder alkışlarız saygı duyarız; hata yapanı eleştirir karşısında oluruz bu yazılarım kimseye yanlış gelmesin bizim tek derdimiz Kastamonuspor, bu takım kaybederse hepimiz kaybederiz. Bu kaybetme kelimesini kullanmak istemiyorum. Bu camia büyük bir camia herkes ama herkesin bu değeri bilmesi gerekir.”

“KİMSE KUSURSUZ DEĞİL”

Geçen hafta yaptığı eleştirilere atıfta bulunan Başkan Yazıcı; “Bu zamana kadar Kastamonuspor adına ne yaptığımı neler verdiğimi herkes çok iyi bilir. Futbolcusundan camiasına hocasına onlar anlatsın ben kendimi hiçbir zaman ön plana atmadım atmamda. Benim adıma takdir duyana da saygı duyarım, Eleştirene de saygı duyarım.  Kimse hata yapmaz değil kimse kusursuz değil. Ben bu takım için her şeyi çektim yinede çekerim elimden gelenide yaparım bunu herkes bilsin. Belki benim yaptıklarımı yanlış değerlendiren arkadaşlarımı da göreve davet ediyorum ve en iyisini de yapacaklarından emin olduğum için her zaman kendilerinin de yaptıkları eleştiri ve isteklerinden dolayı saygı duyacağımı belirtirim. Bu takım için tarihinden bu güne kadar iyisiyle kötüsüyle emek veren destek olan başkanlarımıza yöneticilerimize sporcularımıza hocalarımıza herkese ve bu takımı yalnız bırakmayan cefakar taraftarına sonsuz teşekkür ediyor, hakkın huzuruna yürüyenleri rahmetle anıyor, hayatta olanlara da saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum