Taşköprü’yü sel aldı;

Taşköprü’yü sel aldı

...

HAYVANLAR SELE KAPILDI, TARLADA ÇALIŞAN İŞÇİLER MAHSUR KALDI

Taşköprü’yü sel aldı

TAŞKÖPRÜ ilçesinde aniden bastıran sel sonrası büyükbaş hayvanlar sele kapılarak gözden kayboldu. Sarımsak tarlasında çalışan işçilerde, sel nedeniyle mahsur kaldı. Mahsur kalan işçileri itfaiye ekipleri kurtardı. Etkili olan sağanak yağış sonrası ilçeyi sel bastı. Sel nedeniyle araçlar su altında kalırken, birçok evi de su bastı. Taşköprü’de özellikle yüksek kesimlere etkili olan sağanak yağış sonrası ilçede sel taşkınları meydana geldi. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğüne ait itfaiye parkuru da sel sularının altında kaldı.

MAHSUR KALAN İŞÇİLERİ İTFAİYE KURTARDI

Sağanak yağış sonrası oluşan sel nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Selle birlikte yollarda çok sayıda yabancı madde birikti. Sel sularının şiddetiyle çöp konteynırları da yıkıldı. Ayrıca dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağının da yetiştiği ekili araziler kısmen zarar gördü. Tarlada çalışan işçiler, sel nedeniyle mahsur kaldı. Mahsur kalan işçiler, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonrası kurtarılabildi.

8 BÜYÜKBAŞ HAYVAN SEL SULARINA KAPILDI

  Ayrıca 8 tane büyükbaş hayvan da sel sularına kapılarak gözden kayboldu. Sel nedeniyle Taşköprü Belediyesine ait ekipler, yollarda birikin yabancı maddelerinde temizlenmesi için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. (iha)          

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum