‘Fen Lisesi’nin başarısından büyük mutluluk duyuyoruz’;

‘Fen Lisesi’nin başarısından büyük mutluluk duyuyoruz’

Eski bakanlarımızdan hemşehrimiz Murat Başesgioğlu, mezun olduğu Abdurrahman Paşa Lisesi’nden sonra Fen Lisesi’ni de ziyaret etti. Başesgioğlu’nu okulun bahçesinde Okul Müdürü Metin Arabacı, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı....

Fen Lisesi’nin kuruluşunda da ciddi katkıları olan Murat Başesgioğlu, önce öğretmenlerle bir araya geldi. Burada Fen Lisesi’nin başarılarını yakından takip ettiğini, mezun olan öğrencilerin iyi üniversitelere yerleşmelerinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başesgioğlu, yöneticileri ve öğretmenleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik ettikten sonra öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi yaptı. Başesgioğlu bu ziyaretinde öğrencilere, yabancı dil öğrenmenin ve sistemin çok önemli olduğunu, donanımlı bireyler olarak kendilerini yetiştirmelerini, bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarındaki ilerlemeleri yakından takip etmeleri tavsiyelerinde bulundu.

Ziyaret sırasında Fen Lisesi Müdürü Metin Arabacı, Murat Başesgioğlu’na okullarını ziyaret ettiklerinden dolayı teşekkür etti. Murat Başesgioğlu’nun Fen Lisesi ziyareti öğrencilerle toplu fotoğraf çekinmeleriyle son buldu. (Haber Merkezi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum