Gazi’de çıkış mücadelesi;

Gazi’de çıkış mücadelesi

GMG Kastamonuspor, ligde yedinci hafta karşılaşmasında Fethiyespor’u konuk edecek. Ligde aldığı üst üste iki galibiyetin ardından Türkiye Kupası’nda da turu geçmeyi başaran KSK sahasında galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. GMG Kastamonuspor, Fethiyespor karşılaşması Gazi Stadı’nda oynanacak ve karşılaşma bugün saat 15.00’te başlayacak....

GMG Kastamonuspor’da bu karşılaşma öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken 3 puan hedefleyen temsilcimizde amaç yükselen grafiği devam ettirmek. GMG Kastamonuspor ligde 2 maçtır kazanırken 4 maçtır kaybetmiyor. Ligde geride kalan 6 haftada 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 2 galibiyet alan KSK topladığı 8 puanla 12’nci sırada yer alıyor.

GMG Kastamonuspor’un rakibi Fethiyespor ligde oynadığı 6 maçta 3 galibiyet alırken 3 mağlubiyet aldı. Deplasmanda oynadığı 3 maçtan da puan çıkaramayan Muğla temsilcisi, sahasında oynadığı 3 maçı da kazanarak inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. 25 yaş ortalamasına sahip olan Fethiyespor, bünyesinde Sinan Kalaycı ve Selçuk Alibaz gibi tecrübeli isimleri barındırıyor.

Tanıdık 3 isim yeniden Gazi’de olacak. GMG Kastamonuspor’un eski futbolcuları Oğuz Özden, Doğancan Kılıç ve Sinan Kalaycı bugün forma KSK’ya karşı mücadele edecek. 2009-2010 sezonunda TFF 3’ncü Lig’de mücadele ederken kiralık olarak Kastamonuspor forması giyen Sinan Kalaycı, o sezon kırmızı siyahlı forma altında 35 resmi maça çıktı ve 4 gol atma başarısı gösterdi. Doğancan Kılıç’da 2012-2013 sezonunda kiralık olarak KSK forması giydi ve 14 maça çıkan savunma oyuncusu 1 gol attı. Kastamonuspor’un 2 sezon formasını terleten 32 yaşındaki stoper Oğuz Özden, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında 51 resmi maça çıkarken 1 gollük katkı sağladı.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum