Yeni Zabıta Müdürü Adem Ünal;

Yeni Zabıta Müdürü Adem Ünal

Kastamonu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde bayrak değişimi yaşandı. Önceki Zabıta Müdürü Gökhan Polat’ın yerine Adem Ünal getirildi....

ADEM ÜNAL KİMDİR?

1979 yılında Daday'da doğan ve ilköğrenimimi Daday Miralay Halitbey İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Atatürk İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini ise Kastamonu Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi Makina/Motor Bölümünde tamamlayan Adem Ünal; Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü lisans mezunu. Yüksek lisansını Kastamonu Üniversitesi Sosyal Birimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı.

2003 ve 2007 yılları arasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda görev yapan Ünal, 2007 yılı itibariyle de Kastamonu Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde zabıta memuru olarak göreve başladı. 2017 yılında Trafik Zabıta Amirliği görevine yükselen Adem Ünal, 2017 yılı Ağustos ayında Ulaşım Hizmetleri Müdürü, 2022 yılında ise sosyolog kadrosunda Belediye Başkanı Danışmanı olarak atandı. 28 Eylül 2022 tarihinden itibaren Kastamonu Belediyesi’nde Zabıta Müdürü görevine atanan Ünal, evli ve bir çocuk babası. (Serkan Yılmaz)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum