Kastamonulu ünlü oyuncudan acı haber!;

Kastamonulu ünlü oyuncudan acı haber!

Avrupa Yakası dizisindeki ‘Kubilay Peynircioğlu’ rolüyle hafızalara kazınan Kastamonulu ünlü oyuncu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti....

Çelik'in evinde ölü bulunduğu bildirildi. Çelik'in menajeri Rasim Özcan "Neden öldüğüyle ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Şeker, kalp, tansiyon hepsi var" dedi.

Bir Demet Tiyatro ile başladığı oyunculuk kariyerinde aralarında Yahşi Cazibe, Seksenler dizileri ile ‘Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' filminin de bulunduğu birçok yapımda rol alan rol alan, en çok da Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı rolüyle hafızalara kazınan Vural Çelik hayatını kaybetti.

Acı haberi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü, yönetmen ve yapımcı Birol Güven duyurdu. Güven paylaşımında "Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

BABASI TAŞKÖPRÜ NÜFUSUNA KAYITLI

Vural Çelik, 1972 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Babası Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine kayıtlı olan oyuncu, ortaokul ve lise yıllarında arkadaşları tarafından taklit yeteneğiyle tanındı ve büyük destek gördü. 1989 yılında, Levent Kırca Tiyatrosu'na yapılan bir gazete ilanıyla başvurdu ve tiyatro dünyasına adım attı.

Kariyerine Levent Kırca Tiyatrosu'nda başlayan Çelik, daha sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosunda sanat yönetmeni Selahattin Taşdöğen’in yardımcılığını üstlendi. Bu süreçte, Necati Akpınar ile tanışarak organizatörlük becerilerini geliştirdi. (Mynet)

Kaynak: Mynet

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum