KEAH'a atanan hekimler eğitimde!;

KEAH'a atanan hekimler eğitimde!

118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüğü kurası sonucunda Kastamonu'ya atanan 135 pratisyen hekime yönelik ikinci grup oryantasyon eğitimleri başladı....

118. Dönem  Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası sonucunda Kastamonu'ya ataması gerçekleşen, 135 Pratisyen Hekime yönelik olarak Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda iki grup halinde Oryantasyon Eğitimi yapılması planlandı.

İkinci grup oryantasyon eğitiminin açılışında İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok tarafından pratisyen hekimlere; görev başlangıcı ile ilgili olarak mesleklerinin ve görevlerinin önemine değinildi. Açılış konuşması ve tanışmanın ardından eğitime geçildi.

Epitimde Bilgi İşlem HBYS Sorumlusu Burak Atatep tarafından HBYS İşletim sistemi tanıtım ve e-reçete nasıl yazılır eğitimi, KEAH Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Fatma Mutlu Kukul Güven tarafından, Temel ve ileri Kardiyak Yaşam Desteği eğitimi, KEAH Acil Tıp Uzmanı Dr. Fatih Gün tarafından Temel EKG ve sık karşılaşılan ritim bozuklukları (taşiartimi ve bradiartimi) eğitimi ile EKG örnekleri ile göğüs ağrısı tanı ve tedavi yaklaşımları/myokard enfarktüsü tedavisi eğitimi, KEAH Nöroloji Uzmanı Dr. Oğuzhan Durgan tarafından da baş ağrısı tanı ve tedavi yaklaşımları ile serebro vasküler hastalıklar tanı ve tedavi yaklaşımları konularında eğitimler verdi. Eğitim 16 Ekim itibariyle sona erecek.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum