Kastamonu’da yılın düğünü…;

Kastamonu’da yılın düğünü…

İstanbul Başakşehir Çamsakura Şehir Hastanesi Dermotoloji Uzmanı Dr. Sena Pattabanoğlu ile İstanbul Başakşehir Çamsakura Şehir Hastanesinde Dermotoloji Uzmanı Dr. Fatih Emre Çevirici, Kastamonu Park Dedeman Otel’de düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler....

Merhum Hacı Kemal Pattabanoğlu’nun torununun kızı, tüccar Ahmet Pattabanoğlu ve Nejla Pattabanoğlu ile emekli müftü Kamil Turan ve Sabriye Turhan çiftinin torunları, Kastamonu’nun tanınmış işadamlarından Feyyaz Pattabanoğlu ve Kastamonu Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Fatma Zehra Pattabanoğlu’nun kızları, İstanbul Başakşehir Çamsakura Şehir Hastanesi Dermotoloji Uzmanı Dr. Sena Pattabanoğlu ile Kahramanmaraşlı esnaf ve eğitimci Kemal Çevirici ile Fatma Çevirici çiftinin oğulları İstanbul Başakşehir Çamsakura Şehir Hastanesinde Dermotoloji Uzmanı Dr. Fatih Emre Çevirici, Kastamonu Park Dedeman Otel’de düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

Devamı Kahramanmaraş’ta yapılacak düğünde genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Hasan Baltacı kıyarken, düğüne önceki dönem Bakanlarımızdan Murat Başesgioğlu, AK Parti Milletvekilleri Fatma Serap Ekmekci ve Halil Uluay ile çok sayıda siyasi, bürokrat, akademisyen, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı. (Haber Merkezi)

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum