Kastamonu’da da açılacak mı? 4 çeşit yemek 60 lira!;

Kastamonu’da da açılacak mı? 4 çeşit yemek 60 lira!

31 Mart yerel seçimleri öncesi sık sık dile getirilen ve bazı büyükşehirlerde uygulanan ‘Kent Lokantaları’ projesi, nüfus bakımından küçük illerde de hayata geçiriliyor....

CHP’li belediyelerden olan Kırıkkale Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan Kent Lokantası'nda da 4 çeşit yemeğin fiyatı 60 lira olarak belirlendi. Belediye Başkanı Ahmet Önal, vatandaşların yoğun katılım gösterdiği törende lokantanın açılışını gerçekleştirdi.

Kırıkkale Belediyesi, Ankara Caddesi'nde ilk Kent Lokantası'nı vatandaşların hizmetine açtı. Haftanın 6 günü, 12.00-15.00 saatleri arasında hizmet verecek olan lokantada, 4 çeşit yemek sadece 60 TL karşılığında sunuluyor. İlk günün menüsünde su, tatlı, çorba, pilav ve tas kebabı yer aldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği törende, edilen duaların ardından lokantanın açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Ahmet Önal, sıraya girerek parasını ödedi ve yemeğini aldı. Başkan Önal, ardından tezgahta vatandaşlara bizzat yemek ikramında bulundu. Kentte uygulanan bu yeni hizmet, hem uygun fiyatlı yemek imkanı sunarken hem de vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Özellikle dar gelirli vatandaşlar için önemli bir hizmet olan ‘Kent Lokantaları’ projesi, yerel seçimler öncesi Kastamonu’da da gündeme gelmiş ve hayata geçirileceğine dair sözler verilmişti. (İHA)

Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum