İçişleri Bakanı'ndan Kastamonu yorumu...;

İçişleri Bakanı'ndan Kastamonu yorumu...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bakanlık görevinde ilk kez Kastamonu'yu ziyaret etti. Bakan Yerlikaya Kastamonu ziyareti sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kastamonu için; "Kastamonulu kardeşlerim misafirperverdir. Koca yüreklidir. Vatanına bağlı, bayrağına sevdalıdır" dedi....

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya güvenlik toplantısı için Kastamonu'ya geldi. Türkiye'nin Huzuru isimli toplantının ardından Bakan Yerlikaya AFAD İl Müdürlüğü Toplantı salonunda basın açıklaması yaptı. Bakan Yerlikaya akabinde Nasrullah Meydanı'nda vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

"KASTAMONULU KARDEŞLERİM MİSAFİRPERVERDİR, KOCA YÜREKLİDİR"

Bakan Yerlikaya ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kastamonu için şu ifadelere yer verdi;  "Kastamonu’da kıymetli vatandaşlarımızla, sevgili gençlerimizle, esnaflarımızla bir araya geldik. Kastamonu; yeşilin bin bir tonuyla, eşsiz doğasıyla en özel şehirlerimizden biri. Kastamonulu kardeşlerim misafirperverdir. Koca yüreklidir. Vatanına bağlı, bayrağına sevdalıdır. Bizleri Kastamonu’da ağırlayan, samimiyetini ve güler yüzünü eksik etmeyen hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Büyük ve Güçlü Türkiye idealini Kastamonulu kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz."

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum