Gecen Köyü yardım bekliyor!;

Gecen Köyü yardım bekliyor!

Azdavay ilçesine bağlı Gecen Köyü muhtarı İzzet Kaya köyündeki eksiklikler için bir kez daha çağrıda bulundu. Muhtar Kaya açıklamasında; "Parke taşı istiyoruz gelmiyor, grup yolu yapılmıyor, enerji hatları tehlike saçıyor. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız" diyerek sitemini dile getirdi....

Köydeki elektrik direklerinin yangına sebep olduğunu ve bir an önce değiştirilmesi gerektiğini belirten Muhtar İzzet Gecen; "Enerji nakil hatları tehlike saçıyor. Bütün çağrılara rağmen hala bir gelişme yok. 40 yıl önce yapılan enerji nakil hatları artık ömrünü tamamlamış olan ahşap olan bu direkler acil olarak değiştirilmesi gerek." diyerek çağrısını yineledi.

Öte yandan 1 ay önce köyde elektrik direkleri dolayısıyla bir yangın meydana gelmiş, yangın, bölgede başka bir yangına müdahale eden yangın söndürme helikopterinin müdahalesiyle söndürülmüştü.

"BİZ DE BU ÜLKENİN VATANDAŞIYIZ"

Gecen Köyü Muhtarı İzzet Kaya köylerine hizmet gelmemesine isyan etti. Farklı eksikliklere de değinen Muhtar Kaya; "Parke taşı istiyoruz gelmiyor, grup yolu yapılmıyor, enerji hatları tehlike saçıyor. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız" dedi. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum