Sarıbekiroğlu İnşaat yeni ofisini açtı!;

Sarıbekiroğlu İnşaat yeni ofisini açtı!

Sarıbekiroğlu İnşaat’ın yeni ofisi, Kastamonu’daki Ahmet Bıyıklı İş Merkezi’nde düzenlenen yoğun katılımlı bir törenle açıldı. İnşaat Mühendisi Ahmet Sarıbekiroğlu ve Mimar Esengül Sarıbekiroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış etkinliği, firmalarının gelişim yolunda önemli bir adım olduğunu vurguladı....

Öte yandan, projelendirilmesinden anahtar teslimine kadar her aşamasıyla kendilerine ait olacak yeni bir projeye başlayacaklarını belirten Mimar Esengül Sarıbekiroğlu, bu mutlu haberi açılış gününde paylaşmanın kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

“ADIM ADIM BÜYÜYEN İŞLERLE AMACIMIZA DOĞRU EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Açılışta konuşan Sarıbekiroğlu İnşaat Ofisi’nin sahibi İnşaat Mühendisi Ahmet Sarıbekiroğlu; “Haziran ayında ikinci yılını geride bıraktığımız Sarıbekiroğlu İnşaat'ın ofis açılışına hepiniz hoş geldiniz” diyerek şunları kaydetti; “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kastamonu'da hem proje hem de yapım taahhüt üzerine bir firma kurmak bizim için çok önemli bir adımdı. İstanbul'da farklı firmalar altında çalıştığımız 1 yıllık ve 1 buçuk yıllık süreçlerde İstanbul piyasasının Kastamonu'ya göre büyüklüğünden dolayı çok çeşitli imalatlara tanıklık ettik. Bu sayede farklı bakış açıları ve tecrübeler kazandık. Kendimize belirlediğimiz amaç Kastamonu'ya hemşerilerimize, memlekete hizmet etmek, büyükşehirlere dahi bu topraklardan katma değer sağlamaktı. Kuruluşumuzdan bu yana geçtiğimiz 2 yıllık süreçte adım adım büyüyen işlerle amacımıza doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu süreçte bizi tercih eden müşterilerimize, yanımızda olan dostlarımıza ve büyüklerimize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

“PROJELENDİRMESİNDEN ANAHTAR TESLİMİNE KADAR HER ŞEYİYLE BİZE AİT BİR PROJEYE İMZA ATIYORUZ”

Sarıbekiroğlu İnşaat Ofisi sahibi Mimar Esengül Sarıbekiroğlu ise şunları dile getirdi; “Firmamızla ilgili birkaç noktaya da ben değineceğim. Sarıbekiroğlu İnşaat olarak sadece bir mimar ve bir inşaat mühendis değiliz, arka planda beraber çalıştığımız elektrik mekanik firmaları ve büyük iş ağı yer alıyor. Şu zamana kadar birçok projede yer aldık, çoğu kurum ve şahsa yönelik işlerdi. Bunlara örnek olarak büyük metrajlı onarım ve tadilat işleri, sıfırdan anahtar teslim yapım işlerini söyleyebilirim. İlk defa projelendirmesinden anahtar teslimine kadar her şeyiyle bize ait bir projeye imza atıyoruz. Bunun duyurusunu da böyle güzel bir günde sizinle paylaşmak çok gurur verici. Zamanla da daha büyük projelere imza atacağımıza inancım tam. Amacımız her yapacağımız yapıda, önceki eserimizin bir adım ötesine geçebilmek. Hedefe giden yolda azim ve inancın dışında bizim her zaman yanımızda olan ailelerimizin dostlarımızın çalıştığımız firmaların destekleri çok önemli. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.  bu güzel günümüzden yanımızda olduğunuz için teşekkürler.”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum