Tumanna Yatak, Kastamonu OSB'de üretim ve ihracat hedefleriyle yükseliyor;

Tumanna Yatak, Kastamonu OSB'de üretim ve ihracat hedefleriyle yükseliyor

Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren Tumanna Yatak Baza üretim fabrikasında, ihracat odaklı hedeflerle üretime devam ediyor. Fabrikada şu anda 40 işçi üretim süreçlerinde görev alıyor. Fabrika Müdürü Altin Muçi, Tumanna Yatak’ın hedefleri ve üretim süreci hakkında Açıksöz Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu....

MUÇİ; "ÖNÜMÜZDEKİ 1-2 YIL İÇERİSİNDE TÜM TÜRKİYE'DE OLMAYI HEDEFLİYORUZ"

Muçi, 2020 yılında fabrikanın açıldığında dünya genelinde bir pazar hedeflediklerini belirterek, "Pandemi nedeniyle istediğimiz seviyeye ulaşamadık. Ancak bu durum bize eksiklerimizi görme fırsatı sundu. Karadeniz, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgelerinde varız. Antalya'da da açıldık. Önümüzdeki 1-2 yıl içinde tüm Türkiye'de olmayı hedefliyoruz" dedi.

Muçi, şu anda Hollanda, Nijerya ve Fransa’ya ihracat yaptıklarını, Eylül ayında Belçika'ya yapacakları ziyaretle Avrupa pazarına da girmeyi planladıklarını belirtti.

"KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ"

Tumanna Yatak’ın kalite vurgusu üzerine de konuşan Muçi, sözlerini şöyle sürdürdü; "21 setimiz mevcut ve kaliteden ödün vermiyoruz. Yataklarımızda kaliteli malzemeler kullanıyoruz."

"AYLIK 1.100 SET ÜRETİYORUZ"

Muçi, şu anda Kastamonu’da toptan satış noktalarına sahip olduklarını ve günlük 50 set, aylık ise 1100 set üretim kapasitesine ulaştıklarını belirtti. Türkiye genelinde 300’e yakın bayileri bulunuyor ve 2025 yılı sonunda tüm Türkiye’de ve yurt dışında geniş bir ağ oluşturmayı hedefleniyor.

Muçi, fabrikada yapılan üretim alanlarını da gezdirerek, üretim süreçleri hakkında bilgi verdi. Uluslararası fuarlara katıldıklarını belirterek, kaliteli üretim konusunda faaliyetlerini sürdürdüklerini vurguladı.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum