Tarihi konakta çalışmalar başladı...;

Tarihi konakta çalışmalar başladı...

Kastamonu Sanat İşleyen Eller Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi'nin faaliyetlerini yürüttüğü Atabey Konağı'nın, çocuk bakımevi olması ile ilgili karar verilerek konağın boşaltılması istenmişti. Kastamonu Belediye ekipleri tarihi Atabey Konağı'nda çalışmaları başlattı....

Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi'nin içinde bulunduğu ve Belediye tarafından boşaltılmasının istendiği tarihi Atabey Konağı çocuk bakımevi olarak devam edecek. Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, tarihi Atabey Konağı'nda incelemelerde bulundu. Konak çocuk bakımevine dönüştürülerek yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirilecek.

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Eda Büyükdemirci ile birlikte konakta incelemelerde bulundu. Kreş olarak faaliyetlerine devam edecek olan konakta dönüşüm çalışmaları başladı.

"DEVAM EDEN TADİLAT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİK"

Belediye Başkanı Hasan Baltacı açıklamasında; "Geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz! Çocuklarımız için yepyeni yuvalar inşa ediyoruz. Atabeygazi Mahallemizdeki çocuk bakımevimizde devam eden tadilat çalışmalarını inceledik. Bölgedeki belediyemize ait tescilli yapılarda da incelemelerimizi gerçekleştirdik.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum