Kastamonulu ünlü sanatçıdan büyük itiraf!;

Kastamonulu ünlü sanatçıdan büyük itiraf!

Bir dönem sağlık sorunları ve fazla alkol yüzünden sahnede zor anlar yaşayan, şimdilerdeyse eski haline kavuşmak için çabalayan Kastamonulu ünlü sanatçı Serdar Ortaç yıllar içindeki değişimini paylaştı....

Kastamonulu ünlü sanatçı Serdar Ortaç yine son halleriyle gündeme geldi. "Karabiberim" parçasıyla inanılmaz bir çıkış yaptığı günden bu yana müzik listelerimizin vazgeçilmez ismi olan Serdar Ortaç şarkıları ve bitmek bilmeyen enerjisiyle gönüllere taht kurmuştu.

Ancak kendisi son dönemlerde kıpır kıpır şarkılarıyla değil de; yıllardır mücadele ettiği MS hastalığı, zorlu boşanma süreci, kumar borçları, fazla alkol sorunları ve küfürler savurduğu bir garip canlı yayınlarıyla gündeme damgasını vuruyordu.

Hatta geçtiğimiz aylarda konsere çok sarhoş çıktığı iddia edilen ünlü popçunun dansçıları sayesinde ayakta durduğu ve kendi şarkılarının sözlerini unuttuğu söylenmişti.

O dönemden sonra sağlığı daha da kötüye gitmeye başlayan ve tüm sevenlerini bir hayli üzen Serdar Ortaç'ın alkol ve sigara detoksu yapması büyük takdir toplamıştı.

Serdar Ortaç aktif kullanmaya devam ettiği sosyal medya hesabından bu sefer nostaljik bir paylaşımda bulundu.

"Pişmanım her gün yaptığım, hatalarıma" sözlerinin geçtiği "Pişmanım" şarkısıyla yıllar içindeki değişimini paylaşan Ortaç bir yandan bizleri eskiye götürürken bir yandan da son haliyle hüzünlendirdi.


(onedio)

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum