TİMBİR Kastamonu İl Temsilcisi Hasan Cengiz'den Malatya'da bir dizi ziyaret!;

TİMBİR Kastamonu İl Temsilcisi Hasan Cengiz'den Malatya'da bir dizi ziyaret!

Kastamonu Açıksöz Gazetesi, aciksoz.com.tr ve CNG Haber Genel Koordinatörü Timbir Kurucu Üyesi ve Kastamonu İl Temsilcisi Hasan Cengiz Malatya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Cengiz, Malatya'da TİMBİR İl Temsilciliği ile Maldia Dergisi'ni  ziyaret etti....

Kastamonu Açıksöz Gazetesi, aciksoz.com.tr ve CNG Haber Genel Koordinatörü Timbir Kurucu Üyesi ve Kastamonu İl Temsilcisi Hasan Cengiz Malatya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Cengiz, ilk olarak Kernekhaber.com.tr Genel Yayın Yönetmeni TİMBİR Malatya İl Temsilcisi İskender Yılmaz ile bir araya geldi. Ziyarette basın mensuplarının yüzyılın depreminde yaşadığı sıkıntılar konuşuldu.

Cengiz ayrıca depremden dolayı zor günler geçiren basın mensuplarının sürekli yanında olduklarını vurguladı. Yılmaz ise ziyaretlerinden ötürü Cengiz’ e teşekkür etti.

Hasan Cengiz akabinde Malatya'da yayın faaliyetlerini sürdüren Maldia Dergisi'ne ziyarette bulundu. Sohbet ortamında geçen ziyaret sonrasında Maldia Dergisi Sahibi Bayram Güder, nazik ziyaretlerinden dolayı Hasan Cengiz'e teşekkür etti. Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum