Kuzeykent'te o hizmet devam ediyor!;

Kuzeykent'te o hizmet devam ediyor!

Kuzeykent Mahallesi'nde, Muhtar Hakan Çölez'in girişimleriyle geçtiğimiz sene başlatılan evde kimlik değişim faaliyetleri devam ediyor....

Kastamonu’da 'Adreste Nüfus Hizmeti' çerçevesinde yaş ya da sağlık sorunları bulunanların kimlik değişimleri, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü personelince mobil cihazlar sayesinde evlerinde yapılıyor.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce hayata geçirilen “Adreste Nüfus Hizmeti” çerçevesinde engelli olan, yatalak olan ve 75 yaşının üzerindekilerin kimlik değişimleri ikametgahlarında tamamlanıyor. Bu çerçevesinde Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığı ile Kastamonu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde geçtiğimiz sene başlatılan evde kimlik değişimi hizmeti devam ediyor.

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez açıklamasında;  "Kastamonu Nüfus Müdürlüğü ile evde kimlik değiştirmeye devam. 65 yaş üstü ve yatağa bağımlı bireylerimizin nüfus cüzdanlarını değiştirmek için el birliğiyle çalışmaya devam" dedi.

Kaynak: açıksöz

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum