Yapay zekaya göre Kastamonu'da en güzel 3 plaj!;

Yapay zekaya göre Kastamonu'da en güzel 3 plaj!

Yapay zeka Kastamonu'da denize girilecek en güzel 3 plajı sıraladı. İşte yapay zekaya göre Kastamonu'da denize girilecek en güzel 3 plaj......

Yazın sıcaklığından bunalanlar plajlara akın ediyor. Tatilini Kastamonu'da geçirmek isteyenler en güzel plajları araştırıyor.  Yapay zeka Kastamonu'da en güzel 3 plajı sıraladı. İşte yapay zekaya göre Kastamonu'nun en güzel 3 plajı...

1- GİNOLU PLAJI

Ginolu Plajı, Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde konumlanmış, Karadeniz'e açılan doğal güzellikleriyle öne çıkan bir destinasyondur. Güneş, deniz ve kumu ile tatil planları yapanlar için kaçırılmaması gereken bir güzellik.

2- CİDE GİDEROS KOYU

Karadeniz’in güzelliği dillere destan doğasıyla bütünleşmiş olan Gideros Koyu “saklı cennet” tanımını sonuna kadar hak ediyor. Kastamonu’daki Gideros Koyu yeşil ile mavinin birleştiği, kartpostal kadar etkileyici bir görünüme sahip. Doğayla baş başa, yemyeşil ormanların arasında masmavi ve tertemiz denizde yüzüp, dinlenmek için Gideros Koyu mükemmel bir alternatif.

3- HACIVELİ PLAJI

Şehir merkezine 99 kilometre uzaklıkta olan Hacıveli Plajı, temiz ve berrak denizi ile göz kamaştırır. İnce kumlarla kaplı 1.5 kilometrelik sahil şeridi, denizin dibinin de kumlu olmasıyla yüzme keyfini doruklarda yaşatır.

 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum