Yine başkalarının adına utandık!;

Yine başkalarının adına utandık!

Kastamonu’da utandıran görüntüler tepkileri üzerine çekti. Kastamonu Dereyol Şelalesi içinde bulunan çöpleri görüntüleyen vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı....

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde bulunan Dereyol Şelalesi’nde çekilen görüntüler yeter artık dedirtecek cinsten. Piknik için gelen vatandaşlar çöplerini bırakıp gidiyor. Doğa harikası Dereyol Şelalesi, kendisinde huzur bulmak için giden vatandaşları hayal kırıklığına uğratıyor. Piknik yapmak için Dereyol Şelalesine giden bir aile bu durumu görüntüledi. Görüntüleri sosyal medya üzerinden yayınladı. Görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

ÇOK AĞIR SÖZLER!

Sosyal medya üzerinden gelen tepkiler çok ağır oldu. Bu durumu oluşturanlara ağır yorumlar yapıldı. Ceza almalarını isteyenler, bu insanların tespit edilip doğa ile ilişkisinin kesilmesini isteyenler ve nefret kusanlar… Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlardan birinde; ’’ Kediyi köpeği eğittik insanları eğitemedik.’’ İfadesi yer aldı. Bir başka yorumda ise; ‘’ Umarım bu çöpleri atanlar utanmışlardır.’’ İfadesi yer aldı.

Kaynak: İHA

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum