Kastamonu’da personel alımı!;

Kastamonu’da personel alımı!

Kastamonu Cide, İnebolu ve Taşköprü’de Türkiye İş Bankası personel alımı yapacağını duyurdu…...

Türkiye İş Bankası birçok şehirde memur alımı yapılacağını duyurdu. Yayınlanan ilan ile birlikte hangi illerde personel alımı yapılacak merak edilmeye başladı. İşte İş Bankası personel başvuru detayları…

Türkiye İş Bankası memur kadrosunu genişletmek için personel alımı yapılacağını duyurdu. Memur kadrosunu genişletmek üzere yeni personel alımı yapılacağı belirtilirken yayınlanan ilanda farklı şehirlerde memur alımı gerçekleştirileceği vurgulandı. İşte İş Bankası personel başvuru detayları…

İŞ BANKASI HANGİ İLLERDE PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Türkiye İş Bankası tarafından yayınlanan ilan doğrultusunda Anadolu'da alım yapılacak iller şu şekildedir:

Adana Merkez ve Ceyhan, Adıyaman Merkez, Afyon Merkez ve Emirdağ, Ağrı Merkez ve Doğubayazıt, Aksaray Ortaköy, Antalya Alanya, Gazipaşa, Manavgat, Serik ve Turunçova, Aydın Davutlar, Didim ve Kuşadası, Bayburt Merkez, Balıkesir Bigadiç ve Sındırgı, Bursa Gürsu, İnegöl, Karacabey, Mudanya ve Orhangazi, Denizli Merkez, Buldan, Çal, Çivril ve Sarayköy, Diyarbakır Bismil ve Silvan, Giresun Görele ve Tirebolu, Hakkari Merkez, Kahramanmaraş Merkez, Elbistan ve Göksun, Kastamonu Cide, İnebolu ve Taşköprü, Konya Merkez, Beyşehir, Cihanbeyli, Ilgın ve Yunak, Manisa Ahmetli, Demirci, Sarıgöl ve Soma, Mersin Merkez ve Erdemli, Muğla Bodrum, Milas ve Yatağan, Rize Ardeşen, Sivas Merkez, Şarkışla ve Zara, Şanlıurfa Merkez, Akçakale ve Viranşehir, Tekirdağ Çerkezköy ve Malkara, Van Erciş, Yozgat Akdağmadeni.

Temel bankacılık hizmetlerinin yerine getirmek üzere memur pozisyonunda çalışacak yeni personel alımları yapılacağı belirtirken ilçelerde ikamet eden adayların ilana başvuruda bulunabileceği aktarıldı.

İŞ BANKASI PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İş Bankası tarafından yayınlanan memur ilanına başvuruda bulunacak adayların sağlaması gereken başvuru şartları şu şekildedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmak.

Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak.

Askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken 2025 Ağustos ayına kadar tecil ettirmiş olmak.

Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli sağlık durumuna sahip olmak.

Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmamak ve kamu haklarından yoksun olmamak.

Affa uğranmış olsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

Daha önce İş Bankası’nın yaptığı Memur, Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı ve Çağrı Merkezi sınavlarında en fazla 2 kez başarısız olmamak ve bu sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak.

İlanda belirtilen ilçelerde ikamet ediyor olmak. Belirtilen ilçeler dışında ikamet eden adayların başvuruları değerlendirilmeyecektir.

İŞ BANKASI PERSONEL BAŞVURU SÜRECİ

Türkiye İş Bankası personel alım başvuruları kapsamında tüm başvuruda internet üzerinden yapılmaktadır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar İş Bankası insan kaynakları iş ilanı listesi sayfasında özgeçmiş oluşturarak başvurularını tamamlayabilecek. Başvurular https://ik.isbank.com.tr/is-ilanlari-listesi adresi üzerinden yapılabilecek.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum