Suğla yaylasındaki göletler yangına 'çare' oldu!;

Suğla yaylasındaki göletler yangına 'çare' oldu!

Azdavay'da dün yaşanan orman yangınında OGM'ye ait helikopter Suğla Yaylası'nda bulunan rekreasyon göletinden aldığı su ile yangını söndürdü. Önceki dönem Belediye Başkanı Civelek, helikopterin Suğla Yaylası'ndaki göletten su alarak yangını söndürmesinin gurur verici olduğunu belirtti....

Azdavay önceki dönem Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Azdavay'da çıkan orman yangınına müdahale için gelen OGM helikopteri için hemşehrimiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'ya teşekkür etti. Civelek ayrıca helikopterin yangını söndürmek amacıyla Suğla Yaylası'nda bulunan rekreasyon göletinden su aldığını dile getirerek, "Yapmış olduğumuz rekreasyon göletlerinden helikopterle su alınması bizi bir kez daha gururlandırdı" dedi.

CİVELEK; "REKREASYON GÖLETLERİNDEN HELİKOPTERLE SU ALINMASI BİZİ BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDI"

Önceki dönem Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  "Azdavay Mehmet Çelebi Köyünde meydana gelen orman yangına çok kısa sürede Orman Genel Müdürlüğüne ait yangın helikopterinin müdahalesi büyük bir faciayı önledi. Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya bizatihi ilgilenip, talimatlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Aynı zamanda Suğla Yaylasında yapmış olduğumuz rekreasyon göletlerinden helikopterle su alınması bizi bir kez daha gururlandırdı. Yangın sahasında görev yapan görevli ve gönüllü tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum."

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum