Milli Maçın keyfi, Kastamonu’da yaşanır!;

Milli Maçın keyfi, Kastamonu’da yaşanır!

A Milli Takımımız, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya ile kozlarını paylaşacak. Kastamonu'da vatandaşlar da nefeslerin tutulduğu Milli Maçı belediyenin kurduğu dev ekranlardan ikinci kez maç Milli Maç’ın keyfini yaşayacak....

EURO 2024’te son maçında Çekya’yı 2-1 yenen milli takım, son 16 turunda bugün (Salı) Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Önce Gürcistan ardından Portekiz ve son olarak Çekya ile karşı karşıya gelen ve millilerimiz gruptan çıkarak maçları dev ekranda izleyen Kastamonululara büyük coşku yaşatmıştı.

HEP BİRLİKTE İZLEYECEĞİZ

Kastamonu’da vatandaşlar, A Milli Takımımızın bugün saat 22.00'de Avusturya ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası maçını Belediye Meydanında kurulacak olan dev ekrandan seyredecek.

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı tarafından yapılan duyuruda, “Haydi Kastamonu! Hep destek, tam destek! A Milli Takımımızın bugün saat 22.00'de Avusturya ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası maçını Belediye Meydanımıza kuracağımız dev ekrandan hep birlikte izleyeceğiz. Bizim Çocukları desteklemeye sizleri de bekliyorum.” dedi.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum