Burası bir gün can alacak!;

Burası bir gün can alacak!

Kastamonu'nun Olukbaşı mevkiinde bulunan kavşak, tehlike saçmaya devam ediyor....

Özellikle yaya geçidi olmaması nedeniyle vatandaşlar, karşıdan karşıya geçerken büyük zorluk yaşıyor. Birkaç yıl önce Kastamall AVM’nin de hizmete girmesiyle birlikte, aşırı yoğunluğu kaldıramaz hale gelen kavşak üzerinde daha önceden bulunan, ancak zamanla silinen yaya geçitlerinin yeniden yapılması ve sinyalizasyon getirilmesi talep ediliyor.

Kastamonu'da Olukbaşı mevkiinde bulunan, tali yolla birlikte 8 ayrı yola açılan kavşak, tehlike sinyalleri veriyor. Bölgede sıklıkla meydana gelen trafik kazalarının yanı sıra vatandaşlar, karşıdan karşıya geçmekte zorlanıyor. Daha öncesinde yaya geçidinin bulunduğu ancak zamanla silindiği kavşakta, yaya geçidi ihtiyacı her geçen gün artıyor. Özellikle otobüsten inen vatandaşlar, karşıya geçmek için büyük çaba sarf ediyor.

Sıklıkla yaşanan kazalarla gündeme gelen ve "Zulüm Kavşağı" adı verilen Olukbaşı'ndaki kavşakta, sinyalizasyon ve yaya geçidi yapılması önem taşıyor. Maddi hasarlı kazaların yanı sıra yaralanmalı trafik kazalarının da yaşandığı Zulüm Kavşağı'na, yetkililerin bir an önce yaya geçidi ve sinyalizasyon sistemi yapması talep ediliyor.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum