Kastilya’dan örnek davranış!;

Kastilya’dan örnek davranış!

Kastilya Tesisleri sahipleri, Sosyal Ekonomik Destek hizmetinden yararlanan ailelere kahvaltı programı düzenlendi....

Kastamonu Havaalanı altı, Yolkonak Köyü Terzibaşı Mahallesi No;7’de yeni açılarak hizmet veren İşadamı Yılmaz Uzan’ın sahibi olduğu Kastilya Tesisinde 15 Mayıs Aile haftası kapsamında, Sosyal Ekonomik Destek Hizmetinden yararlanan ailelere kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı programına Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yardımcısı İrfan Halveci, bazı görevliler, Sosyal Ekonomik Destek Hizmetinden yararlanan aileler ve çocukları katıldı.

UZAN; "BU TÜR SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ"

15 Mayıs Aile Haftası kapsamında, Sosyal Ekonomik Destek Hizmetinden yararlanan ailelere ve çocuklarına sahibi olduğu Kastilya Tesisinde kahvaltı programı düzenleyen İşadamı Yılmaz Uzan şu ifadelere yer verdi; “Yakın zamanda hizmete giren Otel, kapalı havuzu, aquaparkı, hamamı ve lezzetli restoranıyla hizmet veren Kastilya Tesisimizde Sosyal Ekonomik Destek Hizmetinden yararlanan ailelere ve çocuklarına kahvaltı programı düzenledik. Gelen konuklarımıza tesisimizi gezdirerek bilgi verdik. Kahvaltı programını düzenlemeden dolayı Kastilya olarak çok mutluyuz, bu tür sosyal sorumluluk projelerimizi devam ettireceğiz. Kahvaltı programımıza katılan  Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yardımcısı İrfan Halveci, bazı görevliler, Sosyal Ekonomik Destek Hizmetinden yararlanan aileler ve çocuklarımıza, emek veren personelimize Kastilya adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Köksalan da, 15 Mayıs Aile Haftası kapsamında, Sosyal Ekonomik Destek Hizmetinden yararlanan ailelere ve çocuklarına kahvaltı programı düzenleyen Kastilya sahibi ve çalışanlarına teşekkür ederek çalışmalarında da başarılar diledi.

 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum