Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!;

Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!

MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”...

MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal'den Hasan Baltacı'ya yönelik açıklama geldi.

Fatih Yasin Kemal açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Baltacı Hasan Paşa. Davul sende tokmak sende, şahıslarla ilgili söylemlerin, tasarrufların, düşüncelerin beni zerre ilgilendirmiyor. Varsa bir suç unsuru adli makamlara başvurmayan müfteridir.

Kastamonu Ülkü Ocakları için kullandığın “İŞGALCİ” kelimesini sana misli ile iade ediyorum. Anlaşılan içindeki Ülkücü kin ve nefreti bilinçaltından dışarıya vurmaya başlamış. Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.

Ülkü Ocakları adamlığının zekatını değil, sadakasını verse hepiniz zengin olursunuz. Sen portakalda vitaminken 1980 darbesinde ağabeylerimiz canıyla kanıyla bu vatana bedel ödedi.

Sen üniversite yıllarında marjinal sol örgütlerle platonik aşk yaşayıp “Katil Devlet Hesap Verecek” sloganları atarken her bir dava arkadaşımız “Milliyetçi Türkiye” diye haykırmaktan vazgeçmedi.

Göreve başladığın ilk hafta dava arkadaşlarımızın yerini yıldırma ve baskı yoluyla değiştirdin istifalara zorladın, şimdi de Ülkü Ocaklarının kurumsal kimliği üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorsun. Sana yedirecek yem edecek ne bir davamız ve ne de bir arkadaşımız var. Gerçek yüzünü elbette vefalı güzel insanlarımız görecek; Biz de bunu sabırla bekleyeceğiz.

Unutma! Haddini bil, Ülkü Ocakları bizim şahsi meselemizdir…

Ne güzel demiş Abdurrahim Karakoç;

Beden ölür, çürür, cana bakın siz.

Kim kiminle yürür, ona bakın siz.

Bırakın dönsün dönme dolaplar.

Haktan hakikatten yana bakın siz.

“ÜLKÜ OCAKLARI TARAFINDAN TAHSİSSİZ BİR ŞEKİLDE İŞGALCİ OLARAK KULLANILMIŞ” 

Kastamonu Belediye Meclisi toplantısı geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleştirildi. Kuzeykent Mahallesi’ndeki şehirlerarası otogarın karşısında yer alan ve Kastamonu Belediyesi tarafından önce Türkiye  Gençlik Vakfı (TÜGVA), daha sonra da Ülkü Ocakları’nın kullanımına verilen Çadır Kafe'nin sözleşmesinin iptal edilmesi meclis oyuna sunularak, oy çokluğuyla kabul edildi. Söz konusu Çadır Kafe için Ülkü Ocakları’nın ilk 10 ay 225 TL son 18 ayda ise hiç ödeme yapmadığı belirtildi.

Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Ülkü Ocakları’nın kullandığı Çadır Kafe için şunları söyledi: “Yaptığımız araştırmada gördük ki otogarın karşısında Kastamonu Belediyesi’ne ait bir park var, üzerinde de Çadır Kafe var, gelip geçerken görürsünüz. Bu Çadır Kafe, daha önce bir işletmeye tahsis edilmiş. Oradan alınmış bir vakfa tahsis edilmiş. Ondan sonra da Ülkü Ocakları tarafından tahsissiz bir şekilde işgalci olarak kullanılmış. İşgalci olarak kullanıldıktan sonra biz tespit ettiğimizde geriye dönük aylık 225 TL ödemesi uygulanmış. O gördüğünüz alana sadece Ülkü Ocakları 225 TL ödemiş ama iş burada bitmemiş. Kastamonu Belediyesi; tahsis edilmemiş, işgalci olarak kullanılan bir yerin doğalgaz faturasını ödemiş. Ama burayla da yetinilmemiş, o Çadır Kafe’nin elektriği parkın aydınlatmasından kaçak olarak çekilmiş ve parkın aydınlatmasından yani Kastamonu Belediyesi’nin parasını ödediği aydınlatmadan Ülkü Ocakları’nın kullandığı Çadır Kafe’ye elektrik çekilerek elektrik faturası da belediyemiz tarafından ödenmiş. Kendilerine de ileteceğim. Oranın elektrik faturasının da Kastamonu Belediyesi’ne ödenmesini sağlayacağız.”

 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum