Toplam 73 yıl hapis!.. Kastamonu JASAT tek tek yakaladı;

Toplam 73 yıl hapis!.. Kastamonu JASAT tek tek yakaladı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT (Jandarma Dedektifleri) ekipleri tarafından toplam 73 yıl hapis cezasıyla aranan 5 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi....

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT (Jandarma Dedektifleri) ekipleri tarafından hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar sonucu toplam 73 yıl hapis cezasıyla aranan 5 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Çalışmalar sonucu; Daday ilçesinde "birden fazla kişi tarafından silahla tehdit ve yağma" suçundan; 12 yıl hapis cezası ile aranan E.D., 15 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan A.D., 15 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan Ü.T., 15 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan K.T., Hanönü ilçesinde "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan; 14 Yıl 4 Ay hapis cezası ile aranan S.Ç. isimli şahıslar yakalandı.

Adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak Kastamonu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Konuyla ilgili İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile kamu düzeninin devamlılığının sağlanmasına yönelik faaliyetlere kararlılıkla devam edilmektedir” denildi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum