Çatalzeytin'de bir memur ve işçinin görev yeri değişti!;

Çatalzeytin'de bir memur ve işçinin görev yeri değişti!

 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nden sonra Çatalzeytin Belediyesi’nde bir memur ve bir işçinin görev yerleri değiştirildi. Memur Topcuoğlu’na Belediye önünde Hilal Masa görevi verildi. Marangozhanenin deneyimli Mobilya Ustası Sinan Eryiğit de 29 Nisan 2024’te temizlik hizmetine çıkarıldı....

Erdi Topcuoğlu’na, 04.04.2024 tarihli, Belediye Başkanı Ahmet Demir imzalı görevlendirme yazısında;  “05.04.2024 tarihinden itibaren mesai saati içinde (08.30-17.30) Belediye Hizmet Binası girişinde Hilal Masa’da çözüm merkezi olarak görevlendirildiniz. Vatandaşların istek ve taleplerini not alarak, ilgili birime iletmeniz hususunda gereğini bilgilerinize rica ederim” denildi.

TOPCUOĞLU; "BU KEYFİ BİR GÖREVLENDİRMEDİR"

Erdi Topcuoğlu, açıklamasında; “Yasadışı bana verilen göreve yürütmenin durdurulması talebiyle Kastamonu İdare Mahkemesi Başkanlığı’na dava açtım. Yasaya aykırı olarak bana verilen göreve itiraz ettim. Daha önce de 11.10.2023 tarihinde usulsüz olarak bana İtfaiye Birimi’nde görev verilmişti. Uygun ortam ve koşullarda olmayan ceza niteliğindeki karara hukuki yollardan itiraz etmek en doğal hakkımdır. Benim bulunduğum kadro ile verilen iş arasında hiçbir bağ bulunmamaktadır. Bu keyfi bir görevlendirmedir. Çatalzeytin Belediyesi’nde daha önce hiçbir personele böyle bir görev verilmemiştir” dedi. (Çatalzeytin Mektubu)

Kaynak: Çatalzeytin Mektubu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum